Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Első osztályos anyukák?

Első osztályos anyukák?

Figyelt kérdés
Nektek töltik a tájékoztató füzetet, elégedettek vagytok az iskolával ahova jártok.
2009. dec. 1. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hát a tájékoztatót beszedték október közepe táján, és november közepén kaptuk meg. A mi tájékoztatónk nem túl értelmes. Van egy úgynevezett üzenő füzetünk, amiben házikót színeznek minden napra piros vagy zöld, vagy fekete. Ebből tudjuk, hogy milyen volt a gyerekünk aznap. Ma például azt mondták neki, hogy nem színezhet ablakot, mert egyik sem illik rá. Ebből aztán nem sok derül ki számomra. Mi a város "elit" iskolájába járunk. Amúgy ezen kívül elégedett vagyok.
2009. dec. 1. 17:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi és nálatok a tanító szünetben a gyerekekkel van, nálunk felügyelet nélkül vannak a gyerekek szünetben ez nekem nagyon furcsa.
2009. dec. 1. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Folyamatosan töltve van a tájékoztató, hetente egyszer tuti ir valamit bele a tanitó. most a a negyedéves értékelés volt aláhuzgálva.

Mondjuk mi egy kis községben lakunk, nem nagyvárosi iskola. És itt mindig van felügyelő tanár a gyerekekkel.

2009. dec. 2. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem 4. osztályos a fiam, de a mai napig nem rendszeresen tölti ki a tanár a tájékoztatót.

Ugye jegyet nem írhat be, de megjelöli ponttal- karikával, hogy "hányas" osztályzatot kapott.

Viszont a szeptemberi jegyeket novemberben olvastam el, akkor már nem tudom megbüntetni a 2-3 hónappal ezelőtti rossz pontért. A negyedéves értékeléseket nem csinálja meg a tanár. :(

Ja, szünetekben az ofő mindig a gyerekekkel maradt az első 2-3 évben.

Bp, XX.ker

2009. dec. 4. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Pedagógus vagyok, ti pedig szülők! A problémával fel kell keresnetek elsősorban a pedagógust, vagy illetékes munkaközösségi vezetőt, akár iskolavezetőt vagy helyettest, hiszen a gyerekeitekről van szó! Felügyelet nélkül nem lehetnek és a bejegyzések naprapontosak kell legyenek, hogy a szülők naprapontosan tájékozottak legyenek! Ez szabály és követelhetitek. Nem a kollégáim ellen vagyok, félreértés ne essék, hanem a gyerekek érdekeit képviselem. :) Ráadásul első osztályról van szó, fokozott felügyeletet, anyáskodást igényelnek! Anyuka, intézkedj! :)
2009. dec. 4. 23:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom mit tudnék egyedül intézni, hisz volt szülői csak én nem tudtam elmenni a férjem ment és senki nem említette meg, pedig az elején rengeteg konfliktus volt a gyerekek között a tájékoztatóba tegnap írtak először a negyedévi értékelésnél, nálunk reggelente még az osztályba sem lehet bekisérni a gyerekeket csak a bejáratig bezzeg olyankor van felügyelő tanára, de napközbe. Az is furcsa, hogy ebbe a náthás influenzás időszakba legalább az étkezés előtti kézmosást nem felügyelik én minden reggel úgy indítom el hogy moss kezet hát ez nem mindig jön össze sajna.

2009. dec. 5. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Fogj össze pár anyukával és menjetek be, nem vagtyok kitiltva az iskolából! Vagy próbálj meg olyan tanáron keresztül valami sikerhez jutni, akivel jóban vagy, és ő is segíthet. Ne tartsd magad vissza, még decemberben menj és nyugodt szívvel, kedvesen állj elő a problémáddal. Amúgy sztem nem te lehetsz az egyetlen, ismerve a szülőket. Ezek aproblémák nem hiszem, hogy másnak nem tűnnek fel. Bátran közelíts a többi szülőhöz is. Nagyon drukkolok! Figyelniük kell a pedagógusoknak a gyerekekre és legfőképpen a szülők felé mindig pontos naprakész információval kell szolgáljanak, még ha oltári sok dolguk is van, akkor is. Tudom, mert mi is rengeteget dolgozunk, de mint otthon is, a munkahelyen is a gyerek az első!
2009. dec. 6. 00:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok. Nálunk a gyerekek mindig felügyelet mellett vannak. Vagy valamelyik tanító néni, vagy van nálunk pedagógiai asszisztens, ha a tanító néninek pár perces dolga van ők vigyáznak a gyerekekre. Ezzel semmi gond. Nekem a tájékoztatással van problémám. Ti a betűknél és a számoknál hol tartotok?
2009. dec. 6. 07:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Mi most vettük a 7 a betűknél pedig v betünél járunk, valahogy megpróbálok bemenni csak a picitől nem egyszerű.
2009. dec. 7. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!