Hogyan tudnám a barátomat beszervezni, hogy ittaludjon?
Figyelt kérdés
Anyu nem engedi, hogy a barátommal aludjak, azt se h én nálunk vagy hogy ő nálunk. Még sose aludtunk együtt. Jövőhéten elutazik 1 hétre, és arra gondolta, hogy akkor ittaludhatna valamelyik nap. Csak az a baj, hogy nagymamámmal leszek, és nemtudom, hogy mit csináljak. Őt belevonjam a tervembe, vagy csak simán mondjam meg neki hogy egyedül szeretnék lenni? Anyunak erről nem lenen szabad tudomást vennie. Nem történne semmi a barátommal, csak egyszerűen vele szeretnék felkelni, mert az olyan jó lehet. Mit tegyek? 18/L2013. jan. 21. 15:35
11/12 anonim válasza:
Kérdező, nagykorú vagy, anyukádnak a világon semmi köze a szexuális életedhez. Szerintem egyszerűen állj ki magatokért.
12/12 anonim válasza:
Én a saját anyukámból próbálok kiindulni, aki hasonló, mint a tiéd. Szerintem, ha arra az időre, amig elmegy, és téged a nagymamádra bíz, akkor egész biztos, hogy kiokosította a nagyit, hogy márpedig a barátod nem aludhat nálad. Úgyhogy szerintem ne próbálj szövetkezni a nagyival anyukád ellen, mert a nagyi se mondhat mást mint anyukád, mivel anyukád "nevel" réged, az ő szabályai élnek a házban. Egyébként 18 évesen már bőven beleférne, hogy párszor együttaludjatok, de üljetek le anyukáddal, és beszéljétek meg. Érd el, hogy a barátod nálatok aludjon néha, vagy te nála. De ne kelljen titkolózni, hazudozni, és szövetkezni a nagyival, mert nem tisztességes, és ha kiderül, még nagy családi botrány lehet belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!