Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült, hogy terhes vagyok....

Kiderült, hogy terhes vagyok. Nem tudom, mihez kezdjek, elvetessem vagy megtartsam. Valahogy el kellene mondanom a családomnak is, de fogalmam sincs, milyen körülmények között kellene megtennem. Szerintetek hogyan mondjam el nekik?

Figyelt kérdés

2013. jan. 20. 18:52
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
89%
Mindenképp beszéld meg az apával!
2013. jan. 20. 19:04
 12/49 anonim ***** válasza:
37%
Nem vagy olyan viszonyban a szüleiddel, hogy beszélj erről? Hogyha megtartanád segítenek-e anyagilag? Ha a sráccal régóta együtt vagy és tök jól megvagytok lehet szívesen vállalja. A gyerek sorsáról ne hallgass másra, csak magadra! Hiszen Te fogod viselni a következményeit is... akár egyedül maradsz (esetleg) a babával, akár egy abortusz utáni későbbi meddőség veszélyét.
2013. jan. 20. 19:06
 13/49 anonim ***** válasza:
26%
szegeden tanulsz? leszek a pótapja
2013. jan. 20. 19:06
 14/49 anonim ***** válasza:
94%

De neked mi a véleményed? Mert eddig az ellene kategóriában ezek vannak:

- nincs munkád, se megtakarításod

- nincs jó kapcsolatod az apával, lehet, hogy nem is támogatna

- még tanulsz

A mellettében meg van:

- nagyszülői támogatás.

2013. jan. 20. 19:08
 15/49 A kérdező kommentje:

Elég jó a viszonyom a szüleimmel, csak ők tényleg mindenáron a baba megtartása mellett érvelnének, és az csak még nehezebbé tenné a helyzetem, érzelmileg még jobban megterhelne.

Nem, nem vagyok szegedi.

2013. jan. 20. 19:09
 16/49 A kérdező kommentje:
Egy kis megtakarításom van, még gimnazistaként nyáron dolgoztam, és most is, néha-néha az egyetem mellett.
2013. jan. 20. 19:11
 17/49 anonim ***** válasza:
92%
Csinál egy listán írd fel mi szól mellette és ellene, aztán vond le a tanulságot. Más nem dönthet helyetted ilyen komoly dologban.
2013. jan. 20. 19:14
 18/49 anonim ***** válasza:
84%

Miért nem szülsz inkább egy olyan férfinak akit szeretsz aki benned látja gyermekei anyját, aki melletted állna??

Így hogy nincs semmi csak a nagyszülők..én nem vállalnám be. Minek? Hogy utána a gyerekem csattanjon az ostor hogy milyen szemét az apja mert sosem látogatta? sosem akarta?

2013. jan. 20. 19:18
 19/49 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem az apját, ő nem viszonozza az érzéseimet, legalábbis nem úgy, hogy megfelelően kölcsönös lenne.
2013. jan. 20. 19:22
 20/49 anonim ***** válasza:
68%
Minden nő szeretne babát, és biztos nagyon nehéz most a döntés. Ha az apa nem lesz a jövőben társad, én egyszemélyben döntenék. Biztos segítenének a szüleid, de arra gondolni kell, hogy egy gyermek egy életen keresztül felelősség. Ha csak besikerült, nem tervezted én azt gondolom ne tartsd meg.Lehet nagy szavakat mondani babapártiként, de jelen helyzetben nem vagy olyan körülmények közt, hogy babát vállalj.
2013. jan. 20. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!