Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt még olyan nők,...

Vannak itt még olyan nők, akit jelenleg a párjuk tart el?

Figyelt kérdés
Mennyire tartjátok ezt egészségesnek? Mondjuk, ha a férfi tényleg sokat keres, és mindent meg tud teremteni a (leendő) családjának? Ez ma még elfogadott?
2009. aug. 30. 23:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%
Júni óta én is eltartott vagyok. Akkor fejeztem be az egyetemet, onnan kaptam szoc támot, ösztöndíjat. Most pedig babát várok, így nem is kerestem munkát. Utána pedig babázni fogok :)
2009. aug. 31. 09:10
 12/33 anonim ***** válasza:
92%

Szinten kisbabaval vagyok otthon, szoval elvileg o tart el.

Plane neha rajon a dili, hogy miert nem megyek dolgozni mar.... De valahogy nem szeretnem bolcsibe dugni a kisbabat, meg csak 10 honapos.

Nagyon rossz ez a helyzet :(

2009. aug. 31. 09:10
 13/33 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos csak négy órában tudok dolgozni,mert a cég, ahol a dolgozom többre nem tud alkalmazni. Kb. 50 ezret keresek a párom jóval többet. Szóval, ha úgy nézzük az ő pénzéből élünk, de mivel anyumnál kajálunk kb. heti 4x, és apu építette nekünk a hazát,amiben lakunk, így annyira nem megalázó nekem. De semmiképpen sem jó. Szeretnék normális állást találni, de nincs. Hál'Istennek a párom látja, hogy próbálkozom, hogy kb. 10 önéletrajzot küldök ki hetente, szóval még egyszer sem vetette a szememre, hogy nincs "rendes" munkám.
2009. aug. 31. 10:59
 14/33 anonim ***** válasza:
65%

"Azért azt nem nevezném eltartásnak, ha valaki gyes-en van, hiszen ő is dolgozik, nem csak a férje."

Bizony: komoly munka.

Ugyanis egy ember átlagosan az élete során annyit termel és fogyaszt, hogy annak jelenértéke a születésekor kb. 70 millió forint mai árakon számolva.

Tehát aki világra hoz és felnevel egy gyereket, az kb. 70 M Ft értéket állít elő, bármilyen brutálisan is hangzik.

2009. aug. 31. 13:31
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Engem 5 éve a férjem tart el. Külföldön lakunk és itt igazából nem szokás, hogy a nő is dolgozzon. Pontosabban pénzt keressen.

Gyerekünk nincs. Az én munkám a takaritás, főzés, háztartás rendben tartása otthon. Közben az utcában lakókkal "dolgozunk" a templomban, főzünk a konyhán a hajléktalanoknak vagy épp bevásárolunk a rászolrulóknak vagy kitakaritunk az időseknél. Ez is munka, csak épp nem kapunk érte fizetést. Igy itthon is vagyok, de mégsem. dolgozok is, de mégsem.

Eleinte nekem is rossz volt, hogy mindenért pénzt kellett kérni. De elmúlt ez az érzés és mivel nekem nincs önálló keresetem, simán szólok, hogy hagyjon itthon pénzt. Nincs ebből probléma soha.

2009. aug. 31. 15:07
 16/33 anonim ***** válasza:
68%
Ne haragudjon meg senki, de ez szerintetek normális??? És még harsogja a média, hogy válság van... hát röhögnöm kell!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 31. 15:14
 17/33 A kérdező kommentje:
hát válság van bizony, ezért nem találnak sokan munkát. január óta én sem dolgozom, a párom viszont sokat keres, nem gond neki a plusz egy fő. sőt örül, hogy én itthon vagyok, főzök, mosok, rendbentartom a háztartást. igazából mindketten gondoskodunk a másikról. viszont sosem unatkozom, ha épp nem itthon teszek veszek, elkisérem őt ahová tudom, hosszabb utakon vezetek helyette, amit tudok igyekszem neki segiteni. jelenleg mi is babát tervezünk. gáz ez a helyzet akkor ha a férfi tényleg sokat keres? anyagi problémát ez nem jelent, max attól tartok, hogy önértékelési problémáim lesznek..
2009. aug. 31. 18:13
 18/33 anonim ***** válasza:
63%

Elvileg ez lenne a normális.

Volt is ilyen dokumentum sorozat h a férfi maradt otthon a gyerekekkel meg a háztartással és hát meglepődtek mikor a nő helyébe találták magukat.

Másrészt ha a férfi " csak " dolgozik a nő meg dolgozik és utána még háztartás család ,gyerekek az nagyon fárasztó.

Az normális???

2009. szept. 2. 00:09
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Én most itthon vagyok GYES-en, de szerintem ez nem kitartás. A férjem tisztában van vele, hogy egy kisbabára vigyázni 24 órás szolgálat. Az sem jobb, ha bölcsibe adják pár hónaposan...egyébként azért is fizetni kell nem is keveset, szóval akkor meg arra menne a pénz. Amúgy ha valaki csak simán otthon van és nem csinál semmi különöset, se nem dolgozik, se nem tanul, se pici nincs, akkor az már kitartás és tartósan biztos, hogy nagyon káros. Persze az is más ha valaki szeretne dolgozni, de nem talál munkát...de az átmeneti. Aki viszont otthon van 10-20 évig csak úgy, az biztos hogy nem jó, mert a nő sem tudja magát megvalósítani, sok kimarad az életéből.
2009. szept. 2. 00:44
 20/33 anonim ***** válasza:
79%
15:07: megkérdezhetem, hogy melyik országban nem divat dolgozni?
2009. szept. 2. 00:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!