Akik jelenleg nem dolgoznak. Mivel toltitek el a napot?
Bocsánat az ékezetekért.
Nekem néha olyan unalmasan telik a nap..
ÓÓÓ én nem unatkozom.
Reggel takarítok,főzök,Majd amikor a párom,és a fiam elmentek akkor én is megyek úszni,meg edzeni egy kicsit.HA jó idő van,és nem esik az eső akkor megyek a központba és sétálgatok,nézelődök,esetleg vásárolgatok valamit.Majd hazamegyek,olvasok,tévét nézek,tanulgatom az angol nyelvet.Hamar itt a délután és a fiúk jönnek haza,akkor már újra együtt vagyunk..
(azért nem dolgozom,mert alap angol tudásom van,és nem kellek így senkinek)
nekem a nővérem nem dolgozik jelenleg, és egész nap csak lézeng, fel-alá járkál, amikor épp nem a gépen csücsül...
Szörnyű ez a számítógép (Pedig fiatal vagyok!!!) De észre sem veszi és múlnak a napok, de jól el van ezzel, ahelyett, hogy munkát keresgélne...
Melót keresek ezerrel, de sajna baromi nehéz. Főleg ha válaszra se méltatnak. Na ilyenkor kicsit elegem lesz, és csak céltalanul böngészek a neten, játszom, msn-ezek. Ha nagyon elegem van akkor elmegyek sétálni, találkozok barátnőkkel, aztán minden kezdődik előről. Remélem már nem sokáig, mert nagyon uncsi...
22/L
Hát sajnos nekem eléggé unalmasak a napok. Mi is ketten élünk a párommal,estig dolgozik..
Barátnőkkel nagyon ritkán találkozok,mert nem egy városban lakunk,sógornőmhöz is hetente járok, és a legrosszabb,hogy ebben a kis városban nincs semmi.
Gondoltam eljárok fitness terembe-persze hogy itt nincs,csak fiúknak konditerem
uszoda sincs,a városban nincs semmi,pár ruhás bolt van,hát 5 perc alatt bejárom általában.
Szóval így eléggé uncsi.
Meló-ez nincs, sehova nem vesznek fel,ismerettség által próbálkozom most,mert másképp nem megy..
Köszönöm,hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!