Vannak itt még olyan nők, akit jelenleg a párjuk tart el?
Én férfi vagyok, de az ismeretségi körömben van egy hölgy, aki elhagyta a családját egy gazdag pasi miatt. Ez a gazdag pasi mindent meg vesz neki, és eltartja, sőt! Külön, lakás is bérel számára, mert ennek a pénzes emberkének, rajta kívül van még négy másik nőcskéje.
Egy a hátránya ennek, mi lesz vele, ha kirúgja ez a pénzes pasi.
Aztán ismerek egy középkorú házaspárt, ahol ők az szerint élnek, hogy az asszony otthon háztartást vezet, a férj pedig eljár dolgozni és haza viszi a pénzt. Szűkösen élnek, és nagyon boldogok évek óta. Ők így rendezkedtek be.
Aztán, hogy mennyi pláza cica van, aki eltartatja magát, arra nincsen rálátásom.
23:25-nek
...És tedd hozzá légyszíves, hogy miközben a gyerekedre vigyázol és ellátod, közben mosol, főzöl, takarítasz, bevásárolsz, ellátod a háztartást, természetesen a férjedet is... Vagyis nem "eltartott" vagy, mert te is dolgozol, nem is keveset, épp csak otthon!
Számold ki, mennyibe kerülne felvenni egy babyszittert, háztartási alkalmazottat?
hát ha kisgyerek van, akkor nincs más választás.
de engem egyébként nagyon zavarna kitartottnak lenni.:S
meg unatkoznék egész nap. mire jó az?
szeretem hasznosnak érezni magam.
és azt nem szeretem, hogyha szakítás van, akkor rögtön az lenne a pasi ütőkártyája, hogy mennyi mindent megadott nekem...
23:33-nak
A férjeddel is könnyen előfordulhat, hogy munkanélküli lesz, erre gondolnia kellene...
Egy házasságban közösnek kell(ene) lennie az örömnek és a bánatnak is, pont attól "szövetség", hogy a bajban is segíti egymást a két ember!
23:25 vagyok.
Szerintem az egészségtelen, ha egy nőnek kuncsorogni kell a párjánál pénzért, én biztosan nem maradnék két percig sem ilyen férfi mellett. Sosem kellett a férjemtől pénzt kérnem, a fizetése és a gyes a közös számlánkra megy, amihez mindkettőnknek van kártyája.
23:33-nak
Azért ennyire nem durva a helyzet, van segítségem. Az anyukám mellettünk lakik, ő főz minden nap, takarítónő pedig jár heti kétszer. Én lényegében csak a kicsivel foglalkozom, de azt imádom csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!