Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Onimado a baratnom, hogyan...

Onimado a baratnom, hogyan adjam tudtara, hogy nem korulotte forog a vilag?

Figyelt kérdés

Van egy baratnom, bar lassan mar nem nagyon nevezhetnem annak, aki mar az agyamra megy az onimadasaval. Sajnos egyutt dolgozunk es ez miatt egymasra vagyunk utalva, vagyis egyutt jovunk , megyunk munkaba. A lenyeg az, hogy buszon, metron, uton-utfelen csak azt hallom, hogy mindenki ot nezi. A munka helyen is mindenki szerelmes bele. Es mar unom!! Raadasul nem is nez ki olyan jol.Nem mondom, hogy csunya, de semmi extra nincs benne.

Szoval hogyan adjam szepen a tudtara, hogy vegyen mar vissza egy kicsit magabol?

2009. aug. 30. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Jaj. Ilyen barátnő mellett nehéz az élet..én is tapasztaltam már:/ Volt egy barátnőm, aki folyton azt hangoztatta, hogy ő márpedig mindenkinek tetszik, ő a legszebb, mindenki vele akar kikezdeni. Nem bírtam már mellette, engem teljesen elnyomott, mintha én rondább meg értéktelenebb lennék, mint ő. Akkor szépen megmondtam neki, hogy egyáltalán nem körülötte forog a világ és visszavehetne már kicsit magából. Tudtam, hogy nyilván nem fogja belátni (mert annyira nem okos), ezért mondtam, hogy ha nem fog változtatni, az én barátságomnak búcsút inthet. Lehet, kicsit kemény voltam, de nagyon idegesítő egy ilyen ember, főleg ha elég sokat kell vele lenned. Azóta nem szól hozzám, de nem is bánom, örülök, hogy már nem készít ki. Nyugodtan mond meg neki a problémádat határozottan (persze nem durván), aztán ha nem hagyja abba, vagy esetleg még ő akad ki rád, akkor kerüld a társaságát. Nem azt mondom, hogy vessz össze vele, mert ha együtt dolgoztok, akkor rossz lenne folyton feszültségben lenni, hogy most van egy haragosod. Egyszerűen ne legyél vele olyan jó viszonyban, a munkahelyen, meg a reggeli együtt menésen kívül ne találkozz vele. Sok sikert!

18/L

2009. aug. 30. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked meg nem ártana egy kis önbizalom. Vannka ilyen személyek így születnek, vagy azért ilyenek, mert a családjukban megszokták kiskoruk óta. Esetleg tanulhatnál tőle egy kis stílust, amivel ha túl szerény vagy, kialakíthatsz egy egyensúly helyzetet magadban. Őt meg hagyd, hadd legyen olyan, amilyen ő.
2009. aug. 30. 23:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, remelem meg tobben is irnak majd. Az elso valasz ironak: az az igazsag, hogy mar nagyban kerulom, de az a kis ido is amit egyutt toltok vele, mar az is sok. Azelott orakat tudtunk beszelni telon, most mar csak olyankor hivjuk egymast, amikor nagyon muszaly. Raadasul az a baj vele, hogy a fejebe vette, hogy en versenyzek vele, pedig pedig semmi ilyen nem tortent. Sot mar azt is eszre vettem vmelyik nap, hogy szinte ra sem neznek az emberek, mar ugy tunik mintha engem probalna cukkolni, vagy bizonyitani nekem. A minap, a metron mikor vettuk a jegyet a pultos eppen csak , hogy felnezett az ablak mogul, mire a baratnom azt mondta, hogy a hapsi le nem vette rola a szemet. Tehat azert is vagyok nehez helyzetben, mert szerintem direkt csinalja. Ezt amugy mar egy masik baratnonk is eszre vette. Ossze veszni nem nagyon akarok vele, mert kozosek az ismeroseink, es persze mar minden hova benyalta magat, tehat ha vmi balhe lenne, akkor rogton szaladna fuhoz fahoz elhordani mindennek.
2009. aug. 31. 06:34
 4/8 A kérdező kommentje:
A masodik valaszironak: nekem semmi bajom az onbizalmammal, csak eppen nem jatszom meg a fejem. Viszont azt tudom rola, hogy az egesz csaladja ilyen, mind razza magat a nagy semmire. Vagyis sajnos o igy lett nevelve, amirol vegul is nem tehet, csak eppen neha nezhetne tukorbe is.
2009. aug. 31. 06:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Igazolja a külvilág az önimádatát?
2009. aug. 31. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy szép szóval bármit elérhetnél nála főleg, ha vetélytársat lát benned. Talán ha egy olyan ember beszélne vele, akinek ad a véleményére, de he versenyzik veled, akkor szerintem csak még egy lapáttal tennél alá, ha ezt te hoznád szóba.

Nekem is van egy hasonló típusú barátnőm, bár ő azért közel sem ilyen idegesítő. Önbizalma van bőven, ami nem baj, csak néha úgy érzem az egészséges értéket túllépi. Pár hónapja volt, hogy a munkahelyén megtetszett neki egy srác, akinek volt barátnője, de ez őt ez nem zavarta és nevetve mondta, hogy nehogy már jobban nézzen ki nála az a lány! Nem szóltam egy szót se bár szivem szerint megkérdeztem volna, hogy miből gondolja, hogy az a ány nincs olyan szép, mint ő?

Engem talán azért nem zavar túlzottan, hogy ő ilyen, mert eddig nem éreztem úgy, hogy versenytársnak tekintene. Mondjuk szerintem azért nem tekint annak, mert meg van győződve róla, hogy ő néz ki jobban. :) Engem mindig megnéznek, ha megyek valahova, de miután ő kihívóbban öltözködik, mint én, ezért ha együtt megyünk valahova, őt szokták megnézni. Egyszer találkoztam vele úgy, hogy egy mélyen dekoltát fölsőt vettem fel. Vicces volt, mert akkor a kutya nem nézte őt meg, minden szembe jövő (férfi, nő egyaránt) engem bámult. Akkor jöttem rá igazán, hogy nincs velem semmi baj. Azóta nem zavar, hogy ő ilyen. :)

2009. aug. 31. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Elcsodálkoztam, hogy ennyire központi kérdések, verseny-témák ezek a külalaki dolgok. Én abban élek, nekem olyan minőségek számítanak, amik még egy akármilyen mélyen dekoltált fölsőben sem válnak láthatóvá, sőt épp az teszi láthatatlanná. Tehát afféle erkölcsi, lelki tulajdonságok, szakmai, agyi képességek, stb...
2009. aug. 31. 14:53
 8/8 A kérdező kommentje:
A 09.18-as valasz ado kerdesere a valaszom. Igen igazolja a kulvilag az onimadasat, de pont azert , ahogyan viselkedik. tehat pl. kihivoan oltozkodik, neha olyan felsoket vesz fol, hogy hogy szinte kiesik belole a melle, de ez nem eleg, mert ha ulunk a vhol meg jol behajol, hogy biztos, hogy belehessen latni. Na es mondj nekem olyan ferfit aki ezt nem veszi eszre es nem nezne meg. Vagy peldaul nyiltan flortol a ferfiakkal, utcan metron , stb akarhol. Elkezd veluk szemezni, mosolyog rajuk, stb. Na es ezek utan persze, hogy megbamuljak. De kivancsisagbol kiprobaltam vmelyik nap, amit o tesz es cirka 20 perc metrozas utan 5 ferfi probalt meg kozeledni felem. Tehat nem azert nezik meg mert olyan jol nez ki, hanem mert konnyu predat latnak benne. Arrol nem is beszelve, hogy a munka helyen mit rendez le, az ott dolgozo ferfiakkal.
2009. aug. 31. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!