Hogyan parancsoljak magamnak nemet? Nincs semmi akaraterőm.
Sziasztok!
Sajnos 3 évvel ezelőtt rossz dolgokba sodródtam bele, majdnem ráment a családom és én magam is. Aztán jött egy szünet és most megint kezdek visszacsúszni...:(
A 3 évvel ezelőtti életemben volt akaraterőm, és most már semmi nem "maradt" belőle. Alig érdekel valami az életben, hiába próbálom átállítani az agyam. Úgy érzem teljesen elromlott valami bennem. Tudom, hogy egyedül én tudok magamon segíteni, de hogyan? Honnan merítsek akaraterőt?
Bocsi, ha hülyén fogalmaztam. Köszi a válaszokat előre is!
Szia!
Milyen drogról van szó pontosan?
Sablonosan hangzik, de a sport is segíthet. Az eleje biztosan rohadt nehéz lesz, de ha ráérzel az ízére, akkor nincs megállás :)
Van egy szingli barátnőm, aki úgy jött le a fűről, hogy elkezdett edzeni. Heti 6-8 órát edz, így nemcsak annyira elfárad, hogy nincs ereje másra, de olyan teste van, hogy csak lesek :)
Persze elhatározás és akaraterő mindenképpen kell.
Viszont a sport jó hatással van az önbizalomra is, az meg segít a pártalálásban, úgyhogy triplán jól jársz vele :)
Sok sikert!
Ja és ha gondolod, írhatsz privit, én is függő voltam pár éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!