Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ők ikrek lehetnek...

Szerintetek ők ikrek lehetnek ebből ítélve? (többi lent)

Figyelt kérdés

Adott egy fiú és egy lány,akiket nem ismerek,csak a szüleiket.

Az édesanyjuk rakott fel két képet róluk,amelyen mind a ketten (külön-külöm) ugyanazzal a tortával vannak lefényképezve a 26. születésnapjukon.Akkor ők ikrek lehetnek ebből ítélve? (ezt megerősítheti az is,hogy a lánynak elég sok képe van fent a fiú tesójával,tehát ragaszkodhat hozzá.de egyébként valahol úgy nevezte,hogy a "bátyám")

Utánanéztem és középsuliban viszont két év különbséggel végeztek.Ha ikrek,akkor nem sok az egy kicsit?

2013. jan. 19. 22:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Az se számít, hogy mindketten nyáron születtek. Ismerek egy testvérpárt, jó barátaim, mindketten ugyanazon a napon születtek 5 év csúszással. Ugyanazon a napon!

Szerintem továbbra sem kell túlkombinálni a dolgot.

2013. jan. 20. 10:14
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is mindig közös torta van, és egy napon szoktak felköszönteni a szüleink, csak mi nem szoktunk fotózkodni. 3 nap különbséggel van a szülinapunk, csak a húgom 4 évvel fiatalabb.

de ezt az egész fejtegetést végigolvasva már én is kezdek kíváncsi lenni, hogy ikrek-e:)

2013. jan. 20. 10:32
 23/27 A kérdező kommentje:

Köszi :))

Akkor nem maradt más hátra mint megkérdezni,majd leírom,mi lett!

De az oké,hogy egyszerre ünneplik a születésnapjukat és nyáron születtek...de akkor miért az a képek címe,hogy xy 26.születésnapja? Ugyanez a fiú meg a lánynál is.A tortán ráadásul van 26-os gyertya is...akkor ez nem lenne nevetséges,ha teszem azt a fiú 28 éves?

2013. jan. 20. 11:31
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Falun előfordul, hogy szándékosan külön évfolyamba teszik az ikreket, hogy ne csak egymással foglalkozzanak, szocializálódjanak. Óvodából csak az egyiküket engedik tovább....stb

Ezt csak lehetséges okként írtam le.

Ha a lányt ismered miért ne kérdezel rá? vagy simán egy közös ismerősnél?

Miért érdekel ez ennyire? (az eddigi kommenteket nem olvastam)

2013. jan. 20. 11:58
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja látom már eldöntötted, hogy megkérdezed:)

"Láttam a képeket a szülinapról, ikrek, vagy csak együtt tartották?"

ennyi

csak nyíltnak kell lenni, ez nem tolakodás, mert ez nem magánügy, hogy úgy jöjjön le...

utolsó voltam

2013. jan. 20. 12:02
 26/27 A kérdező kommentje:

köszi.a gyerekeket nem ismerem,hanem csak a szüleiket,közös imerős meg nem tudja sajnos :D (szokott neki dumálni a gyerekeiről a pasas,de az soha nem derült ki,ikrek-e,szóval azt nem tudta).

Érdekelni meg csak sziplán érdekel...szemembe ötlöttek a képek és nem értettem a dolgot,csak felvetődött bennem,hogy (lehetnek) ikrek.

2013. jan. 20. 12:05
 27/27 anonim ***** válasza:
56%
ne legyél már ennyire hülye, mindketten lefényképezkedtek az egyikük tortájával, és ennyi.
2013. jan. 25. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!