Szerintetek ők ikrek lehetnek ebből ítélve? (többi lent)
Adott egy fiú és egy lány,akiket nem ismerek,csak a szüleiket.
Az édesanyjuk rakott fel két képet róluk,amelyen mind a ketten (külön-külöm) ugyanazzal a tortával vannak lefényképezve a 26. születésnapjukon.Akkor ők ikrek lehetnek ebből ítélve? (ezt megerősítheti az is,hogy a lánynak elég sok képe van fent a fiú tesójával,tehát ragaszkodhat hozzá.de egyébként valahol úgy nevezte,hogy a "bátyám")
Utánanéztem és középsuliban viszont két év különbséggel végeztek.Ha ikrek,akkor nem sok az egy kicsit?
Az se számít, hogy mindketten nyáron születtek. Ismerek egy testvérpárt, jó barátaim, mindketten ugyanazon a napon születtek 5 év csúszással. Ugyanazon a napon!
Szerintem továbbra sem kell túlkombinálni a dolgot.
Nálunk is mindig közös torta van, és egy napon szoktak felköszönteni a szüleink, csak mi nem szoktunk fotózkodni. 3 nap különbséggel van a szülinapunk, csak a húgom 4 évvel fiatalabb.
de ezt az egész fejtegetést végigolvasva már én is kezdek kíváncsi lenni, hogy ikrek-e:)
Köszi :))
Akkor nem maradt más hátra mint megkérdezni,majd leírom,mi lett!
De az oké,hogy egyszerre ünneplik a születésnapjukat és nyáron születtek...de akkor miért az a képek címe,hogy xy 26.születésnapja? Ugyanez a fiú meg a lánynál is.A tortán ráadásul van 26-os gyertya is...akkor ez nem lenne nevetséges,ha teszem azt a fiú 28 éves?
Falun előfordul, hogy szándékosan külön évfolyamba teszik az ikreket, hogy ne csak egymással foglalkozzanak, szocializálódjanak. Óvodából csak az egyiküket engedik tovább....stb
Ezt csak lehetséges okként írtam le.
Ha a lányt ismered miért ne kérdezel rá? vagy simán egy közös ismerősnél?
Miért érdekel ez ennyire? (az eddigi kommenteket nem olvastam)
Ja látom már eldöntötted, hogy megkérdezed:)
"Láttam a képeket a szülinapról, ikrek, vagy csak együtt tartották?"
ennyi
csak nyíltnak kell lenni, ez nem tolakodás, mert ez nem magánügy, hogy úgy jöjjön le...
utolsó voltam
köszi.a gyerekeket nem ismerem,hanem csak a szüleiket,közös imerős meg nem tudja sajnos :D (szokott neki dumálni a gyerekeiről a pasas,de az soha nem derült ki,ikrek-e,szóval azt nem tudta).
Érdekelni meg csak sziplán érdekel...szemembe ötlöttek a képek és nem értettem a dolgot,csak felvetődött bennem,hogy (lehetnek) ikrek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!