Szerintetek ők ikrek lehetnek ebből ítélve? (többi lent)
Adott egy fiú és egy lány,akiket nem ismerek,csak a szüleiket.
Az édesanyjuk rakott fel két képet róluk,amelyen mind a ketten (külön-külöm) ugyanazzal a tortával vannak lefényképezve a 26. születésnapjukon.Akkor ők ikrek lehetnek ebből ítélve? (ezt megerősítheti az is,hogy a lánynak elég sok képe van fent a fiú tesójával,tehát ragaszkodhat hozzá.de egyébként valahol úgy nevezte,hogy a "bátyám")
Utánanéztem és középsuliban viszont két év különbséggel végeztek.Ha ikrek,akkor nem sok az egy kicsit?
"lehet a csaj azért végzett később mert mivel ugye ő a húg akkor ő volt koraszülött és ezért később kezdte talán a sulit?"
Ez aranyos. Hallottál már olyat, hogy valaki pár perc miatt évvesztes? :D
HA ikrek (amit amúgy csak feltételezel), akkor simán lehet, hogy a lány mondjuk elvégzett még valami ötödévet, vagy nulladikba ment...
Amúgy meg egy fotó semmit sem jelent, én is odaállhatok fotózkodni egy torta mellé, ebből következtetést levonni nem lehet.
Az sem jelent semmit, hogy "bátyám"-nak szólítja, egyrészt az egyik tényleg korábban születik, másrészt meg nyilván nem úgy fogja szólítani, hogy "az ikertesóm".
"ő a húg akkor ő volt koraszülött és ezért később kezdte talán a sulit"
Ennek így nem sok értelme van :)
Az is lehet, hogy volt valami baja, beteg volt, műtötték, ezért ki kellett hagynia pár évet (öcsémmel is ez volt, 1 évet hagyott ki emiatt).
Jól elvitatkozgatunk itt :D
Az lesz a legegyszerűbb,ha tényleg megkérdezem...nem tudom miért érdekel,csak úgy.
De egyetemen meg a fiú végzett két évvel később szóval ez így...mondjuk az lehetséges,hogy a lány öt évesre járt,a fiú meg négyre,de?
A lány akár járhatott hat évet is, ha:
- nulladikban kezdett
- utána OKJ-s szakmát tanult egy (sőt, akár két) évet
De egymillió dolog elképzelhető, erre így nem lehet rájönni.
HAllod, hogy neked milyen bajaid vannak... Ki a francot érdekel, hogy ikrek e vagy sem, de egészségedre.
Egyébként mondtam. Mindkettőnk ugyanolyan tortát csináltak a 26.szülinapra. 2 év különbséggel végeztek, "bátyám"-nak szólítja, és ezeuktán te egy tortából elkezdesz kombinálni, hogy tuti ikrek.
Nagyobb bajod se legyen az életben.
mondjuk a csaj megbukott kétszer vagy visszatartották egy évet az oviban meg iskolaéretlennek ítélték meg (van ilyen) és 0.-os volt
van amúgy olyan hogy az ikrek közül az egyik "idősebb" egy évvel XD
ha az egyik szilveszter éjszakáján, míg a másik már január elsején születik meg
ez...rossz vicc volt, ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!