Szerintetek ők ikrek lehetnek ebből ítélve? (többi lent)
Adott egy fiú és egy lány,akiket nem ismerek,csak a szüleiket.
Az édesanyjuk rakott fel két képet róluk,amelyen mind a ketten (külön-külöm) ugyanazzal a tortával vannak lefényképezve a 26. születésnapjukon.Akkor ők ikrek lehetnek ebből ítélve? (ezt megerősítheti az is,hogy a lánynak elég sok képe van fent a fiú tesójával,tehát ragaszkodhat hozzá.de egyébként valahol úgy nevezte,hogy a "bátyám")
Utánanéztem és középsuliban viszont két év különbséggel végeztek.Ha ikrek,akkor nem sok az egy kicsit?
Csak a lányét tudom,a fiúét sajnos nem.
Csak azért gondoltam,mert ugyanaz a torta és minkét képnek az a címe hogy xy 26.születésnapja.Az egyiken a lány,a másikon a fiú van.Dehát ha nem ikrek,akkor ez hogyan van?
Az apjuk a magántanárom,annyira azért nem akarok kíváncsi lenni :)
ezt gondoltam azért :)
bocsi de iszonyú fantáziám van és amit egyszer ki akarok deríteni...lehet a csaj azért végzett később mert mivel ugye ő a húg akkor ő volt koraszülött és ezért később kezdte talán a sulit?
Az ikrek születése között percek telnek el, nem hetek... Tehát ha az egyik koraszülött, akkor értelemszerűen a másik is az.
A két év különbséget én maximum úgy tudnám magyarázni, hogy a lány az oviban valami miatt évvesztes volt (míg a tstvére nem), utána gimiben pedig 5 éves képzésre ment.
Vagy rosszul tudod, és nem két év különbséggel végeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!