Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ők ikrek lehetnek...

Szerintetek ők ikrek lehetnek ebből ítélve? (többi lent)

Figyelt kérdés

Adott egy fiú és egy lány,akiket nem ismerek,csak a szüleiket.

Az édesanyjuk rakott fel két képet róluk,amelyen mind a ketten (külön-külöm) ugyanazzal a tortával vannak lefényképezve a 26. születésnapjukon.Akkor ők ikrek lehetnek ebből ítélve? (ezt megerősítheti az is,hogy a lánynak elég sok képe van fent a fiú tesójával,tehát ragaszkodhat hozzá.de egyébként valahol úgy nevezte,hogy a "bátyám")

Utánanéztem és középsuliban viszont két év különbséggel végeztek.Ha ikrek,akkor nem sok az egy kicsit?

2013. jan. 19. 22:35
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
A lány végzett később,ha ez számít...de akkor a torta?
2013. jan. 19. 22:36
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnek.A születési dátumaikkal többre mennél.
2013. jan. 19. 22:37
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
szimplán lefényképezkedtek egy tortával. Ez nem jelent semmit. de ha nagyon érdekel kérdezz rá én nem sértődnék meg egy ilyen kérdésen
2013. jan. 19. 22:37
 4/27 A kérdező kommentje:

Csak a lányét tudom,a fiúét sajnos nem.

Csak azért gondoltam,mert ugyanaz a torta és minkét képnek az a címe hogy xy 26.születésnapja.Az egyiken a lány,a másikon a fiú van.Dehát ha nem ikrek,akkor ez hogyan van?

Az apjuk a magántanárom,annyira azért nem akarok kíváncsi lenni :)

2013. jan. 19. 22:42
 5/27 A kérdező kommentje:
Máshogy én ezt nem tudnám megmagyarázni...
2013. jan. 19. 22:43
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy bátynak nevezi, mivel az egyikük nyilván hamarabb születik te butus :))
2013. jan. 19. 22:56
 7/27 A kérdező kommentje:

ezt gondoltam azért :)

bocsi de iszonyú fantáziám van és amit egyszer ki akarok deríteni...lehet a csaj azért végzett később mert mivel ugye ő a húg akkor ő volt koraszülött és ezért később kezdte talán a sulit?

2013. jan. 19. 23:03
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
lehet megbukott? :)
2013. jan. 19. 23:07
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ikrek születése között percek telnek el, nem hetek... Tehát ha az egyik koraszülött, akkor értelemszerűen a másik is az.

A két év különbséget én maximum úgy tudnám magyarázni, hogy a lány az oviban valami miatt évvesztes volt (míg a tstvére nem), utána gimiben pedig 5 éves képzésre ment.

Vagy rosszul tudod, és nem két év különbséggel végeztek.

2013. jan. 19. 23:08
 10/27 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg lehet magyarázni. Mindkettőnek ugyanolyan tortát készítettek szülinapra. Ez nem egy nagy wasistdas. Ha két év különbséggel végeztek, akkor nem ikrek.
2013. jan. 19. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!