Vannak még itt ikrek? Ha igen hogyan egyeztek?
Légyszi írjatok kort + nemet is!
Köszi előre is!:)
Nekem van egy ikertesóm, mindketten lányok vagyunk.
16/L
Nekem is van ikertesóm, de nem értem a kérdést :)) Hogyan egyeztek?
Egyébként 20/L
Vagyis úgy értem, hogy sokat veszekszetek? Milyen a kapcsolatotok? Ha van valami problémátok elmondjátok egymásnak? Egyformán öltözködtök? stb.
Remélem mostmár érthető voltam!:)
Kétpetéjűek vagyunk, lányok mindketten. Kiskorunkban egyformába öltöztünk, de nem zavart különösen. Kamasz korunkig voltak veszekedések, főleg "hierarcia harcok". Szüleim próbálták mindig a veszekedéseket elfojtani, de én úgy gondolom, hogy sokkal jobb volt, hogy akkor elintéztük ezeket a dolgokat, mint, hogy felnőtt korunkban ölni egymást.
Így már mindketten úgy gondoljuk, hogy egyik sem több a másiknál. Mindegyikőnknek homlokegyenest más az izlése, elfogadtuk és már egyikőnk sem akarja a másikat megváltoztatni. Szerintem ez így pont jó.
Ha lesznek gyerekeim, tuti nem szólok bele, ha veszekednének :))
És Veletek mi a helyzet?
20/L
Mi egypeteuek vagyunk. Kiskorunkban nagyon sokat civakodtunk, hajbakaptunk!:) Mostanra mar jobb a helyzet, eleg jol kijovunk egymassal, ritkan meg veszekszunk de ez normalis dolog.
Kiskorunkban egyforman oltozkodtunk, de mara ez mar megvaltozott, nem szeretjuk az egyforma ruhakat, amugy is osszekevernek minket, mert elegge hasonlitunk.
mi is egypetéjűek vagyunk ,lányok és minket sokszor összekevernek, de pl sajna külön suliba járunk szóval már nem nagyon tud kimenni helyettem felelni, meg nem tudunk már segiteni dogáknál, sokat veszekszünk de utána mintha meg sem történt volna, én vagyok az időseb 10 perccel, és ez meglátszik mert szerintem is én vagyok a "dominánsabb" néha , ő olyan kis szorongósabb vagy nem tudom meg soványabb, azt mondják h mind2en azok vagyunk, de szerintem ő a csinosabb:) régi szép idők x'D
(16/L)
nekem ketto van...:s
elg sokat verekedunk,veszekedunk. de mostanaban mar jobb a kapcsolatunk.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!