Utálom apámat mit csináljak vele?! (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nagyon megutáltam kiskorom óta.régen kicsivoltam emlékszem rá ütött amikor bevolt rúgva anyukámat is.most megnőttem már csak néha de nagyon utálom a modorát meg most is anyámat verte ütötte izomból. amikor anyukámnak volt igaza.fő védekezése az ütés csak verni tud. rohadjon meg azt kivánom neki.amikor anyámat ütötte mondtam neki fejezd be csak tovább ütötte.legszivesebben leszúrnám ezt nem birom vagy anyámmal itthagynánk.mit csináljak vele??utálom , csak ne legyen itthon!!!!!nagyon sajnálom anyukám hogy neki kell szenvedni inkább én szenvednék helyette.én inkább mondom neki hogy haggya rá amit mond ne foglallkozzon vele.nagyon szeretnék elmenni innen anyukámmal mit csináljak vele???2013. jan. 19. 21:03
11/12 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat! :)
2013. jan. 21. 22:30
12/12 anonim válasza:
Mindenképpen menj be a rendőrségre, és mondd, hogy feljelentést szeretnél tenni. Ha komolyan beszélsz, komolyan fognak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!