Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom apámat! Szerintetek ez...

Utálom apámat! Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Utálom apámat!!!!

Képzeljétek el, ma fél 4kor hazaállított hót részegen! Anyukámért el szoktunk menni kocsival a buszmegállóig, és képzeljétek: kocsiba ült ittasan!

valamikor a másik sávban ment, valamikor majdnem az árokba hajtott! Ez nem normális!

amikor láttam h be van b*szva, azt mondtam h én is megyek anyámért, és nem győztem a f*szfej apámat szólongatni!

ő be se volt kötve, de én igen.

ahányszor szóltam neki, leordított h a qurva anyámat meg stbb....

mikor hazaértünk nem telt el egy fél óra és elment valahova...elindult lefelé az utcán. Megkérdeztem h "hova mész apa?" erre ő azt felelte h "mindjárt jövök".

lehet h a kocsmába ment és már haza se bír majd jönni.

én szeretem meg minden, de ő ezt el is várja, nemtom h milyen jogon.

de már h őszinte legyek, nemis érdekel az egész.

Most őszintén! Nektek is ilyen az apátok???:$

Bocs, ha hosszú lett, de jól esett elmondanom...-.-

2012. jan. 18. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Az én apám hasonló volt (vezetni nem tudott) de meg is vert mellé.

18 évesen elköltöztem, dolgoztam, elvégeztem egy egyetemet. Anyám azóta belátta, hogy nem ez a boldog élet és elvált.

Nem tudsz mást tenni csak elköltözni. Megváltozni nem fog. Az italról meg végképp nem mond le.

Ha anyukád is boldogtalan (neki van keresete)beszélj vele és hagyjátok ott. Szűkösen, de meg lehetne élni.... (általában így van).

Ha ez nem járható út menj egyedül.

2012. jan. 18. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
15%

hááát, sajnállak!

az én Apukám csodálatos ember.

vannak napok amikor felidegesíti még egy rossz szó is, de pár nap és minden megy mint régen.

tiszteletem az övé.

amikor kisebb gondok vannak, Anyukám van toppon, amikor pedig nagyobbak, óriásiak (pl. amikor a testvérem egy olyan dologtól amire allergiás volt, majdnem meghalt) akkor nem pánikolt, mint mi Anyukámmal, hanem tudta mit kell tenni.

imádom Őt.

2012. jan. 18. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Mondd már meg 2es, azon kívül, hogy idejöttél dicsekedni miben is segítettél a kérdezőnek?

Mert a kérdésre nem adtál választ, csak elmondtad, hogy neked milyen f@sza.

2012. jan. 18. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a barátnőm élt együtt az alkoholista apjával.Mindig részegen kerékpározott,elesett és rajta nevetett az egész falu.Verte a családot és a páromat nem engedték tovább tanulni érettségi után.Dolgoznia kellett és a teljes fizetèsét le kellett adnia,mert a pia és a cigi az drága.

Szerencsére pont akkor ismerkedtünk össze amikor elzavarták otthonról.Azóta több iskolát elvégzett,nagyon jó munkahelye van és bejártuk a fél világot.Próbáltam neki vissza adni,ami szép és jó kimaradt az életéből.Bár kárpotólni nem tudom a sanyarú gyermekkora miatt.

Probálj meg nagyszülőkhöz költözni.

2012. jan. 18. 17:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Még csak 13 vagyok, anyukám a postán dolgozik, és van egy 7 éves tesóm.

én nagyon jó tanuló vagyok, és nem is szeretném ha ez másképp lenne...

Apám meg hazaért...Apum édesanyja, a nagymamám minden nap főz friss ételt, erre ma apám beállít még jobban beb*szva, és mindent összeönt amit nagymamám csinált és kiöntötte az udvarra:S

én utálom őt.

a másik nagyanyámhoz meg nem költözhetek mert a nagyapám elviselhetetlen idegbeteg.....szóval inkább minden nap suliból nem jövök haza hanem vmelyik haveromhoz átmegyek:S

mást sajna nem tudok csinálni.... de apám már nem is érdekel....szinte rühellem :@

de azért köszii a válaszokat.

2012. jan. 18. 18:35
 6/10 anonim válasza:
35%
Hát...szerintem örülj, hogy "csak" ennyi a gond vele.Ha nem alkoholista, akkor nincs olyan nagy baj.Az én apám sokkal rosszabb, fenyeget és ha nem csinálok valamit jól akkor megver.Még 3 év és költözök el innen a pi*ába, bárhol jobb élni mint itt.
2012. jan. 18. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Figyelj hatos! attól a szar az szar marad, és semmi oka nincs annak örülni hogy a mégrészegebb apja kiönti a kaját az udvarra! Annak meg pláne ne örüljön hogy neked mégszarabb! Mégis milyen hozzáállás ez??
2012. febr. 6. 20:01
 8/10 anonim válasza:
7-es igazad van, rosszul álltam hozzá a kérdéshez, bár az is benne volt, hogy "nektek is ilyen az apátok?".Nem tudom hogy alkoholista az apja vagy nem, mert ha nem az és nem veri a gyerekeit, akkor lehet, hogy nincs olyan nagy baj, persze ettől még kell valami megoldás.
2012. febr. 7. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Az alkoholizmus nehéz ügy, sokáig képesek elviselni a szenvedői, tenni pedig nem igazán tehetnek semmit. Lehet hogy itt az apa nem alkoholista, mégis képes olyan mértékben leinni magát hogy megijeszti a családot, főleg a gyerekeit. Szégyellném magam a helyében, ha a 13 és 7 éves gyerekem ilyen állapotban kellene hogy lásson. A tanácsom az hogy kérdezz! Mindenkit! Kérdezd meg anyukádat hogy szerinte ez így rendben van-e, kérdezd meg a szüleit is, kérdezd meg a tanárodat, hogy szerinte mit kellene ilyenkor tenni? Menj be a polgármesteri hivatalba, és kérdezd meg a családsegítőt, vagy aki csak van bent, hogy vajon mi a teendő? Félek, hogy széttárt karokkal majd annyit mondanak, hogy hát ugyan, egy kicsit biztos névnapozott, meg biztos a fele sem igaz annak amit mondasz. De mit veszíthetsz? Sokat! Mert az, hogy másnak rosszabb, nem old meg semmit.....
2012. febr. 7. 14:38
 10/10 anonim válasza:
Az én apám is iszik :( Egy szép nap után hazaértem az iskolából és ez várt Engem és anyukámat még októberben ki tett az utcára és azt mondta hogy: "van 5 percetek és amit sikerül ez idő alatt elvennünk azt vihetjük és utána kotródjatok a ro.h.t házamból". Hát így tettünk mert hát hogy egy 100 kg, ittas emberen kezében egy kalapáccsal. Így hát amit sikerült elvennünk ruhát meg ilyesmiket azt elvittük magunkkal,átmentünk a szomszédba és elmondtuk hogy mi van. Az nap ott töltöttük az éjszakát.Másnap reggel mentem suliba anya pedig munkába. Délután mikor a szomszédba "haza" értem utána nem sokkal láttam hogy anya és apa együtt jöttek haza. Nem sokkal később anya át jött értem és mondta hogy vissza mehetünk. Így tettünk, fogtuk a cókmókjainkat és haza mentünk. A következő 1 hónapig minden rendben volt egészen halottak napjáig mikor ismét elkezdett inni (ekkor nem tett ki, csak nem beszélgettünk). Eljött a kedvenc ünnepem a karácsony :),és hát hogy is ünnepelte az apám persze hogy ivással.Én megkaptam az ajándékomat (laptopot) és már ki is bontottam ,azzal játszottam.. közben hangos zenét hallottam persze hogy az apám bömbölteti azt.Így telt a többi két karácsony napja is :( Most január 13.-án is iszik és úgy beszél hozzánk mint a kapcásaival. Sajnos nincs hova menjünk, esetleg a szomszéd. így vele kell töltsük az "életünket". Amiket én most leírtam az a történteknek egy kis darabkája :(
2013. jan. 13. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!