Utálom apámat! Szerintetek ez normális?
Utálom apámat!!!!
Képzeljétek el, ma fél 4kor hazaállított hót részegen! Anyukámért el szoktunk menni kocsival a buszmegállóig, és képzeljétek: kocsiba ült ittasan!
valamikor a másik sávban ment, valamikor majdnem az árokba hajtott! Ez nem normális!
amikor láttam h be van b*szva, azt mondtam h én is megyek anyámért, és nem győztem a f*szfej apámat szólongatni!
ő be se volt kötve, de én igen.
ahányszor szóltam neki, leordított h a qurva anyámat meg stbb....
mikor hazaértünk nem telt el egy fél óra és elment valahova...elindult lefelé az utcán. Megkérdeztem h "hova mész apa?" erre ő azt felelte h "mindjárt jövök".
lehet h a kocsmába ment és már haza se bír majd jönni.
én szeretem meg minden, de ő ezt el is várja, nemtom h milyen jogon.
de már h őszinte legyek, nemis érdekel az egész.
Most őszintén! Nektek is ilyen az apátok???:$
Bocs, ha hosszú lett, de jól esett elmondanom...-.-
Az én apám hasonló volt (vezetni nem tudott) de meg is vert mellé.
18 évesen elköltöztem, dolgoztam, elvégeztem egy egyetemet. Anyám azóta belátta, hogy nem ez a boldog élet és elvált.
Nem tudsz mást tenni csak elköltözni. Megváltozni nem fog. Az italról meg végképp nem mond le.
Ha anyukád is boldogtalan (neki van keresete)beszélj vele és hagyjátok ott. Szűkösen, de meg lehetne élni.... (általában így van).
Ha ez nem járható út menj egyedül.
hááát, sajnállak!
az én Apukám csodálatos ember.
vannak napok amikor felidegesíti még egy rossz szó is, de pár nap és minden megy mint régen.
tiszteletem az övé.
amikor kisebb gondok vannak, Anyukám van toppon, amikor pedig nagyobbak, óriásiak (pl. amikor a testvérem egy olyan dologtól amire allergiás volt, majdnem meghalt) akkor nem pánikolt, mint mi Anyukámmal, hanem tudta mit kell tenni.
imádom Őt.
Mondd már meg 2es, azon kívül, hogy idejöttél dicsekedni miben is segítettél a kérdezőnek?
Mert a kérdésre nem adtál választ, csak elmondtad, hogy neked milyen f@sza.
Nekem a barátnőm élt együtt az alkoholista apjával.Mindig részegen kerékpározott,elesett és rajta nevetett az egész falu.Verte a családot és a páromat nem engedték tovább tanulni érettségi után.Dolgoznia kellett és a teljes fizetèsét le kellett adnia,mert a pia és a cigi az drága.
Szerencsére pont akkor ismerkedtünk össze amikor elzavarták otthonról.Azóta több iskolát elvégzett,nagyon jó munkahelye van és bejártuk a fél világot.Próbáltam neki vissza adni,ami szép és jó kimaradt az életéből.Bár kárpotólni nem tudom a sanyarú gyermekkora miatt.
Probálj meg nagyszülőkhöz költözni.
Még csak 13 vagyok, anyukám a postán dolgozik, és van egy 7 éves tesóm.
én nagyon jó tanuló vagyok, és nem is szeretném ha ez másképp lenne...
Apám meg hazaért...Apum édesanyja, a nagymamám minden nap főz friss ételt, erre ma apám beállít még jobban beb*szva, és mindent összeönt amit nagymamám csinált és kiöntötte az udvarra:S
én utálom őt.
a másik nagyanyámhoz meg nem költözhetek mert a nagyapám elviselhetetlen idegbeteg.....szóval inkább minden nap suliból nem jövök haza hanem vmelyik haveromhoz átmegyek:S
mást sajna nem tudok csinálni.... de apám már nem is érdekel....szinte rühellem :@
de azért köszii a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!