Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerettem volna saját gyereket...

Szerettem volna saját gyereket de valószínűleg sehogy nem fog összejönni vagy csak nagyon nehezen. Most szomorú vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, még nincs itt az ideje és nem is 100%-ig biztos. Voltam orvosnál, van valami a petefészkemben és könnyen meglehet, hogy pcos lehetek (de nem hiszem, hogy vagyok vagy nem tudom mert nem mondtak semmit, de ez a lényeg). Én mindig is akartam saját gyereket, úgy akartam alakítani az életemet, hogy 10 maximum 15 éven belül lehessen saját gyerekem. Most megint mondanám, hogy tudom, ez még sokat változhat, de sajátot biztos,hogy akarok. Mit tegyek?

16/L

2013. jan. 18. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem pontosan tudd meg mi is a helyzet. Ha azt mondta akkor lesz jelentősége amikor szülsz, az nem azt jelenti, hogy nem fogsz szülni, teherbeesni :) Beszélj anyukáddal, akár még egyszer az orvossal, és nyugodj meg :)
2013. jan. 18. 19:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Igazából gondolkoztam már rajta, boldoggá tenne ha segíthetnék egy árva gyereken. Jó tudom, hogy nem ezekkel kéne foglalkoznom de el kell döntenem, hogy mit akarok.
2013. jan. 18. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:
en csinalok neked gyereket =)
2013. jan. 18. 19:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvos hogy nem lehet gyerekem csak lombik programmal, és nemrég spontán teherbe estem! Még fiatal vagy hogy ezen aggódj. Igen, foglalkozni kell vele ha itt az ideje, és ha megtalálod a párodat, társadat, nem kell évekig várni a babával, de ne görcsölj most ezen, felesleges olyan dolgon aggódni ami most nem befolyásolja az életed. Tanulj és élj becsületesen és boldogan! :-)
2013. jan. 26. 20:17
 15/15 anonim válasza:

Sógornőmnek azt mondta az orvos amikor fiatalabb volt, hogy meddő és nem lehet gyerereke . Ezért nem is védekezek.

A lánya most 5 éves. Szóval felesleges ezen gondolkoznod és adódni jelenleg.

2018. dec. 31. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!