Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok mindig magányos...

Miért vagyok mindig magányos a párom mellett?

Figyelt kérdés
Annyira elkeseredett vagyok, és egyedül érzem magam. A párommal 2 éve vagyunk együtt. Én 28 vagyok, ő 21. Tudom hogy ez is a baj, hiszen még fiatal férfi és szeret szórakozni, igaz nem gyakran, de mikor elmegy, az nekem rosszul esik...És olyan keveset van itthon a munkája miatt, hogy szinte úgy érzem soha nincs velem. Annyiból áll a nap, hogy hajnalban elmegy dolgozni, délután 3kor hazajön, aztán eszik, gépezik, kicsit beszélgetünk és ő utána elmegy edzeni és csak késő este, úgy 8-9 körül jön haza. Ha hétvége van, mint ma is, ilyenkor még edzés után beülnek beszélgetni valahová. Én meg itthon vagyok egyedül...Amikor itthon van, semmi baj nincs, szeretjük egymást, csak ő nem tud sokáig egy helyben lenni. Ez nekem viszont nagyon rossz. Mit csináljak? Egyáltalán lehet valamit csinálni? Vagy csak az a két lehetőség van, hogy vagy elfogadom, vagy továbbállok?

2013. jan. 18. 18:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy meg fog változni. Persze lehet, hogy majd idővel. De ennek elhanyagolható az esélye. Tényleg az a két lehetőség van, amit írtál. Vagy elfogadod, esetleg próbálsz magadnak valami hobbit, elfoglaltságot keresni, vagy barátokat szerezni, akikkel te is eljárhatsz. Vagy ha úgy érzed, ezt nem fogod bírni egy életen át vele, akkor még mindig jobb, ha időben befejezed.
2013. jan. 18. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nyilvánvaló hogy neked fontos a minőségi idő a pároddal. miért nem mentek ketten együtt valahova? mmond meg neki hogy igényt tartasz több együttlétre, ellenben ne várd el tőle hogy otthon üljetek. menjetek el csináljatok közösen akármit. így te vele lehetsz , ugyanakkor neki nem kell szenvednie az egyhelyben maradástól. ha ez a kompromisszum egyik részéről sem megy akkor ott nincs is valódi szerelem. keress olyat aki ücsörgősebb típus.
2013. jan. 18. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelemre méltó a 12-es válasz! Ott a pont és az igazság! :)
2013. jan. 18. 19:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én mennék vele edzeni :D

Párom taekwon-do-zik. Annyira meguntam, hogy mikor lenne több szabad időnk, akkor edz. Egyszer kifakadtam, hogy "ha most elmész, akkor legközelebb én is inkább megyek veled taekwon-dozni, minthogy itthon üljek".

És mentem legközelebb. Azóta is járok. :)

2013. jan. 18. 19:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az en parom is ilyen.

Bar en valahol örülök neki.

Ha melobol hazaerek nekem kell 1 ora legalabb egyedül es nagy pohar kaveval vagy teaval es csak utana vagyok befogado kepes. Utana atbeszeljük a napunkat es mindenki megy a dolgara.

Sokszor akkor sem vagyunk effektive együtt ha itthon van, mert Ö tv-zik en meg inkabb tanulok valamit, barmit, akarmit, csak ne kelljen butulnom a tv elött.

Ettöl en mondjuk rosszul vagyok, hogy mindegy hogy mit csak együtt legyünk... Annak aztan sok ertelme van, hogy bamuljatok együtt a tv-t...

Viszont nalunk a heti 1 nap csak együtt az "kötelezö", nem direkt alakitottuk igy, magatol alakult ki. Ilyenkor tenyleg csak ketten vagyunk, telefon is lenemitva es csak ha fönökök hivnak akkor valaszolunk. Ilyenkor elmegyünk valahova, setalni, kirandulni, moziba, bowlingozni barmi csak ketten csinaljunk valamit. Nekem jo mert tenyleg csak ketten vagyunk, neki meg jo mert megyünk :) Es azert a tenylegesen együtt töltött minösegi idö is sokat szamit.

Esetleg ez nalatok is müködhetne, vesd fel a parodnak. Heti 1 nap neki se nagy aldozat ha szeret es neked se nagy aldozat heti 1x kimozdulni vele a lakasbol, esetleg meg mozogni is egy kicsit...

2013. jan. 18. 19:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom mióta vagytok együtt, de tudnod kellett volna, hogy ő ilyen izgő-mozgó ember.

Tudtad mibe vágsz bele. Ha valaki ilyen típusú akkor attól ne várd, hogy megfog változni, még érted SEM!

Ha neked ez rosszul esik akkor csak egy valamit tudok tanácsolni, próbáljátok meg külön utakon folytatni. Mert hosszabb távon ez rosszabb lesz.

Tudom ez nem a legjobb tanács, de van amikor ez a legjobb.

Én is voltam ilyen kapcsolatban, csak nálunk fordítva volt. Elegem volt, hogy mindig a barátnőimmel mentem valahova, és nem a párommal. Meguntam. Szakítottam.

Most olyan férfival vagyok aki szintén ilyen, boldogabb nem is lehetnék.

Utólag vissza gondolva sajnálom, hogy 1,5 évemet így kidobtam az ablakon, attól függetlenül, hogy sok nő szerint egy álom pasi, de nekünk nem ment. Most már ő is boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él.

2013. jan. 18. 20:36
 17/18 anonim ***** válasza:
én is hasonló cipőben járok, sokat gondolkozom, hogy mit tehetnék. ha közös programot szervezek, arra általában szívesen jön. de nem szeret csak úgy itthon lenni. így meg olyan, mintha egyedül élnék. 1 napos kirándulásra megyünk néha, hogy legalább beszélgessünk, és együtt legyünk. elvagyok én egyedül, elmegyek akárhova, jól érzem magam, de felteszem a kérdést, hogy ha már egyedül vagy másokkal jobban érzem magam, akkor miért vagyok vele? közben tudom, hogy ha többet lennének együtt, semmi gond nem lenne. így meg lassan elmegyünk egymás mellett :( a férfiak nemigen látják ezt a problémát. nehéz mindig programszervezőt játszani és napokkal előre megmondani, hogy mikor szeretnék mit csinálni. elvész a spontaneitás, de ha soha nincs itthon, mikor legyek spontán? lehet, hogy te is jobb ha lelépsz ebből a kapcsolatból, és találsz olyat, aki értékeli a veled töltött időt.
2013. jan. 18. 23:49
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Te evvel a pasival sosem leszel boldog, mert nem passzoltok össze. Keresned kell egy olyan férfit akivel,ugyan az az érdeklődési körötök, aki ugyan azt szereti amit te, egy családcentrikus férfit
2013. jan. 19. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!