Miért vagyok mindig magányos a párom mellett?
Én mennék vele edzeni :D
Párom taekwon-do-zik. Annyira meguntam, hogy mikor lenne több szabad időnk, akkor edz. Egyszer kifakadtam, hogy "ha most elmész, akkor legközelebb én is inkább megyek veled taekwon-dozni, minthogy itthon üljek".
És mentem legközelebb. Azóta is járok. :)
Az en parom is ilyen.
Bar en valahol örülök neki.
Ha melobol hazaerek nekem kell 1 ora legalabb egyedül es nagy pohar kaveval vagy teaval es csak utana vagyok befogado kepes. Utana atbeszeljük a napunkat es mindenki megy a dolgara.
Sokszor akkor sem vagyunk effektive együtt ha itthon van, mert Ö tv-zik en meg inkabb tanulok valamit, barmit, akarmit, csak ne kelljen butulnom a tv elött.
Ettöl en mondjuk rosszul vagyok, hogy mindegy hogy mit csak együtt legyünk... Annak aztan sok ertelme van, hogy bamuljatok együtt a tv-t...
Viszont nalunk a heti 1 nap csak együtt az "kötelezö", nem direkt alakitottuk igy, magatol alakult ki. Ilyenkor tenyleg csak ketten vagyunk, telefon is lenemitva es csak ha fönökök hivnak akkor valaszolunk. Ilyenkor elmegyünk valahova, setalni, kirandulni, moziba, bowlingozni barmi csak ketten csinaljunk valamit. Nekem jo mert tenyleg csak ketten vagyunk, neki meg jo mert megyünk :) Es azert a tenylegesen együtt töltött minösegi idö is sokat szamit.
Esetleg ez nalatok is müködhetne, vesd fel a parodnak. Heti 1 nap neki se nagy aldozat ha szeret es neked se nagy aldozat heti 1x kimozdulni vele a lakasbol, esetleg meg mozogni is egy kicsit...
Nem tudom mióta vagytok együtt, de tudnod kellett volna, hogy ő ilyen izgő-mozgó ember.
Tudtad mibe vágsz bele. Ha valaki ilyen típusú akkor attól ne várd, hogy megfog változni, még érted SEM!
Ha neked ez rosszul esik akkor csak egy valamit tudok tanácsolni, próbáljátok meg külön utakon folytatni. Mert hosszabb távon ez rosszabb lesz.
Tudom ez nem a legjobb tanács, de van amikor ez a legjobb.
Én is voltam ilyen kapcsolatban, csak nálunk fordítva volt. Elegem volt, hogy mindig a barátnőimmel mentem valahova, és nem a párommal. Meguntam. Szakítottam.
Most olyan férfival vagyok aki szintén ilyen, boldogabb nem is lehetnék.
Utólag vissza gondolva sajnálom, hogy 1,5 évemet így kidobtam az ablakon, attól függetlenül, hogy sok nő szerint egy álom pasi, de nekünk nem ment. Most már ő is boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!