Egy anyának nem az lenne a dolga, hogy támogassa a gyermekét az álmai megvalósításában és hogy mellette álljon?
Magyar tanárból van a legtöbb az országban. Ott is protekció kell az elhelyezkedéshez.
Idegen nyelvi szakokkal lehet kezdeni valamit.
Annak idején a szüleim nem álltak az utamba, hagyták, hogy megvalósítsam az álmomat, és egy szavuk nem volt az ellen, hogy magyar szakra menjek. Én is kb. annyit konyítottam a témához, hogy Jane Austen meg Mikszáth az milyen jó. Aztán mivel sajnos magyar szakkal semmit nem lehet kezdeni, telefonos ügyfélszolgálatosként végeztem, ami tele volt hozzám hasonló álmodozó bölcsészekkel. Most gyesen vagyok, jövőre vissza kell mennem oda, már most görcsben van a gyomrom.
Természetesen nem a szüleimet hibáztatom, mert felnőttként hoztam meg ezt a döntést, de attól még igaza van anyukádnak. Hacsak nem vagy kiemelkedően jó egy területen, akkor a magyar szakkal csak az idődet pocsékolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!