Egy anyának nem az lenne a dolga, hogy támogassa a gyermekét az álmai megvalósításában és hogy mellette álljon?
De, az lenne a dolga.
Sajnos a legtöbb esetben az anyukáknak sikerül is az általuk áhított irányba terelgetni a "kölyköket".
Ilyenkor fordul elő hogy szerencsétlen gyerek később vagy utálni fogja a munkáját, vagy még idő előtt kiszáll a buliból.
Én utóbbi csoportba tartozom, ha cukrász lehetnék ahogy szerettem volna, már rég lenne munkám. Van hozzá tehetségem de ekcémás lettem az állandó idegtől, nem megyek át az egészségügyin, így lőhetem már...
Helyette webfejlesztést és programozást kellett tanulnom 3 évig, elment rá egy csomó időm és az életkedvem. Azóta is csak netezésre használom a gépet, se papírom, se munkám...
Ha úgy érzed hogy tényleg ezzel szeretnél a jövőben foglalkozni, vágj bele.
Könnyebb a saját hibádból tanulva korrigálni, mint aztán egy életen át keseregni más hülyeségén... 22/N
Fotós szakra nem jutsz be,ez tény.
Magyar szakkal kitrölheted a popódat kb,büfészak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!