Van esély ebben az esetben a gyerekelhelyezés megváltoztatására? Hozzánk kerülhet a párom kisfia?
12 éves a fiú, 8 éve váltak el, azóta a gyerek az anyánál van, illetve a nagyszülőknél laknak. A gyerek viselkedése az elmúlt időszakban nagyon megváltozott, hisztis, nem akar tanulni, felesel, állandóan dacol. Tudjuk, hogy egyrészt kiskamasz, de szerintünk annak is betudható, hogy anyja az elmúlt 1-1,5 évben nem sokat van vele. Van egy új férfi az életében, sokat van nála, míg a gyerek a nagyszülőknél. Ők is annak tudják be a változást, hogy nincs vele eleget foglalkozva, illetve ők nem bírnak vele, mert mondhatnak akármit nem hallgat rájuk a gyerek. Nem akarom azt állítani, hogy rossz anya a párom voltfelesége, de most nagyon elment egy irányba ami nem fog sok jóhoz vezetni. Ha itt van a kisfiú akkor is lehet érezni, hogy mellőzöttnek érzi magát, illetve féltékeny a fiamra, amiért az ő apja foglalkozik vele is, míg ő szinte "nem kell" egyik szülőjének sem.
Nem tudom van e lehetőség ilyen esetben megkapni a gyerek felügyeleti jogát? (bíróságon kívül már párom próbálkozott a voltfeleségénél, de ő azt mondja, jó helyen van a gyerek ott ahol)
Nem vagyunk házasok, mert így egyszerűbb (neki ott a fia, nekem is van egy, a férjem meghalt így minden tiszta nincs közös vagyok) de ha ez akadály akár össze is házasodhatunk, megfelelő házassági szerződéssel.
Mert te letudod vonni, hogy az a megszokott környezet, ilyen alapon te se írj ilyent. Lehet csak 3 hónapja költöztek a nagyihoz.
Az oldal lényege, hogy az adót kérdésre válaszolj, nem azt hogy kinyilvánítsd a véleményed.
Milyen hamis képet????
Itt ez a dolgot,ha válaszolsz. Elolvasni a kérdést, felfogni és reagálni.
Nem hozzákölteni, vagy hitetlenkedni.
Ha ennyi saját gondolatod van a sztorival kapcsolatban, akkor menj és írj könyvet, az talán valaki számára hasznos lesz.
ha be is adjatok nem fogjatok megkapni a gyereket.
a biróságon neked kell bizonyitanod hogy az anya nem foglalkozik a gyerekkel.
a nagyszülök is mennek a biróságra és ha az anya melle állnak esélytelen.
tanukkal kell bizonyitanod hogy az anya nem foglalkozik a gyerekével.
a biróság meg igen lassú.én amikor megkaptam az idézést,rá 3 hónapra volt a tárgyalás.ilyenkor majd az anya észbe kap,otthon marad egy ideig,kevesebbet megy el,már a gyerek se fogja mondani hogy anya nincs itthon.
akkor tudnátok elhozni a gyereket ha drogozna,alkoholista lenne.
még egy prostituáltul sem veszik el a gyereket ha nem a gyerek elött csinalja a dolgokat.
Nem is kicsit elfogult a kérdés, persze a kérdező szemszögéből ez érthető.
De mégis, mi az, hogy a "párod volt feleségének életében van egy új férfi" ... na és???
A párod életében is van egy új nő, te magad vagy az, ennyi erővel arról is szólhatna a kérdés, hogy a párod nehogy megkapja a fiút, mert az "új nő" miatt nem foglalkozna vele úgyse.
Érzed a hasonlóságot, kérdező?
Egy olyan helyzet miatt bírálod a másik felet - nem is értem, milyen alapon - amiben te magad is benne vagy a pároddal.
Amellett írod, hogy az anyja "nem sokat van vele" - csak azt ne akard mondani, hogy az apja többet van vele.
Te egyszerűen úgy döntöttél, hogy neked kell az a fiú, és kész, mert csak, és most önigazolást keresel itt...
"Van egy új férfi az életében, sokat van nála, míg a gyerek a nagyszülőknél"
A gyereket nem az Anya hanem a nagyszülők nevelik , mert az Anya nem megy haza a férfitől. Azért az nem ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!