Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem vállal fel még...

Miért nem vállal fel még mindig az emberek és a családja előtt?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy leszbikus kapcsolatban élek 2 éve, 3 éve ismerjük egymást és a barátnőm még mindig csak egy barátként kezel mások előtt. Mivel együtt dolgozunk a reklámfilmiparban és én asszisztens vagyok (bár elvileg a dolgok 2/3-a az én fejemből pattan ki), úgy is kezel, mintha csak a munka miatt intézném mindig az ügyeit, állandóan vitatkozik velem, hogy másoknak ne kelljen a kapcsolatunkról beszélni. Régóta nem tartunk semerre, csak mindig egy megfogalmazhatatlan valamiben élünk. A közös barátaink tudják, az ismerősök meg előbb-utóbb rájönnek, de arra nem képes, hogy a saját anyjának és családjának elmondja, mondván minek, ha úgyis messze laknak. Mások, mondjuk üzleti partnerek úgy beszélnek rólam, mint a "kis barátnőről", akinek annyi a dolga, hogy ugráljon. Bennem ennél több van, vagyis nem vagyok az a típus, aki mindenkire vigyorog és kedvesnek akar látszani, mikor rohadtul nincs jó napja, mégis rám erőlteti ezt a szerepet, aztán nyavalyog, ha nem voltam elég jó.

Már egy ideje nem vagyok boldog, de neki ez még nem tűnt fel. A másik dolog, ami mondjuk már régóta meg sem lep, az, hogy flörtöl minden gyökérrel a szemem előtt vagy legalábbis nem utasítja vissza. Én vagyok az, aki erősnek tünteti fel magát, nem hisztizik mindenért, de mégis leplezem, hogy nagyon fájnak dolgok. Mikor már látja, hogy nem szólok hozzá, vagy valamit tényleg elcseszett, akkor jön a te vagy a legfontosabb dumával, aztán egy nap múlva megint visszaérünk a régi sztorihoz. De ha nem vagyok ott, hogy valamit tegyek érte, akkor bőg. Előttem sosem járt lánnyal, ezért megértettem, hogy fura, de ő futott utánam, tudta, hogy nem lesz könnyű.

Nem tudom, hogy miért csinálja ezt és miért viselkedik gyerekesen, de nekem ez nem jó és nem tudok mit tenni.

25/L

2013. jan. 16. 14:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

4-es, úgy értettem, hogy nem alakult ki egy stabil dolog, pedig csomót vagyunk egymásnál és rögtön hívjuk egymást, ha van valami, de úgy nem tudunk élni, mint egy átlag kapcsolatban a felnőttek.

Nem tudom, nem vagyok egy kigyúrt undorító leszbi csaj, aki hirdeti a dolgot, ilyen körökben mozog és rákényszerít másokra dolgokat, csak egy visszafogott, átlag lány, de azt azért kell tudnom, hogy szeret-e a másik. Igazából úgy indult a mi kapcsolatunk, hogy barátok lettünk, aztán egy idő után kérdezgette, hogy én szeretem-e őt, mert tud rólam ezt-azt, én meg nem akartam vele semmit kezdeni, mert tudtam, hogy úgysem gondolja komolyan, aztán állandóan ostromolt és bedőltem neki. Valamennyire biztos szeret, de lehet, hogy a cuki legjobb barátnő kategóriából sosem fogok kinőni, nekem meg ez már kevés, nem vagyok 16 éves.

2013. jan. 17. 11:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Látod? Magad is pontosan tudod, hogy ezt a kapcsolatot kizárólag az egyik fél, Te tekinted párkapcsolatnak. Tudom, hogy iszonyú nehéz lehet, de találhatnál olyat, aki ugyanazt érzi irántad, mint Te... Hidd el!
2013. jan. 17. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!