Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Ez nálatok családi szokás...

"Ez nálatok családi szokás hogy idősen mentek férjhez? ". Most erre mit mondjak?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nem vagyok még férjnél, mondjuk barátom sincs. Az egyik ismerős néni folyton célozgat rá. Ma is elkezdte hogy "Hány éves is vagy? Emlékszem anyád is nehezen ment férjhez." 25 volt mikor először házasodott, 32 mikor másodszor. Szegény mesélte hogy 25 évesen már vénlánynak hívták stb. Na mondjuk én is ott tartok lassan szerintük :D Az unokanővérem 36 évesen ment férjhez, 38 évesen szült. És emiatt már azzal jön, hogy ez nálunk a szokás, és mindenáron össze akar házasítani az unokájával...Hogy rázzam le hogy ne legyek sértő?
2013. jan. 15. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

szerintem is a poén erre a megoldás. itt nagyon jókat írtak. kiváncsi volnék ha valamelyiket elsütöd milyen arcot vágna :)))

am mindenkinek a saját maga dolga mikor megy férjhez, az is ha többször. a lényeg hogy boldog legyen a maga választotta helyzetében. én 27 vagyok párkapcsolatban élek . nem házasodtam és fogalmam sincs fogok e. egyet viszont biztosan tudok. hogy így én tökéletesen boldog vagyok, meg vagyok elégedve a helyzetemmel . van aki már az én koromban családdal büszkélkedhet, az az ő dolguk, az ő életük , választásuk, boldogságuk. ez meg az enyém.

2013. jan. 16. 00:07
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Először is mondd meg neki, hogy sehol sincs előírva, hogy a házasság kötelező, másodszor pedig jól meg kell fontolni, hogy az ember kivel házasodjon, mert ha meg válás van belőle pár év múlva, akkor az a bajuk. Meg amúgy is, ha nálatok ez lenne a szokás, ahhoz mi köze van?
2013. jan. 16. 01:04
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

5-ös mindent visz: " így: "Hány éves tetszik lenni? Miiii? hát akkor már nem sok lehet hátra....""

Hát Te is szólj be valami durvát. Megérdemelné a vénasszony.

2013. jan. 16. 08:56
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Én megkérdezném, hogy náluk meg családi szokás-e mások magánéletében turkálni. Meg fog sértődni, ez szinte biztos, de lehet, hogy leáll. El kell dönteni, hogy mit szeretnél, hallgatni, amit mond vagy megszabadulni.
2013. jan. 16. 09:04
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy ha anyukád nem 25 évesen ment volna először férjhez, hanem 32 évesen, akkor megspórolt volna egy válást. Ma a huszonévesen házasodottak minimum fele válik 2-3 év után.
2013. jan. 16. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!