Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a gyereke (i) d keresztneve?

Mi a gyereke (i) d keresztneve?

Figyelt kérdés
Miért ezt/ezeket választottad?
2013. jan. 13. 20:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
67%
Szófia, a kedvenc színésznőm, Sophie Marceau után. Tőle van a legkedvencebb filmem is már évek óta.
2013. jan. 13. 22:38
 22/41 anonim ***** válasza:
87%

Balázs Tamás. Tamás apa után (tetszett korábban is, de nem akartam, hogy ugyan az legyen a neve, mint apának), a Balázs név meg nekem mindig is tetszett, mikor feldobtam ötletnek anno, apa is "beleszeretett" ebbe a névbe.

Van még 1 pár fiú, és 2 pár lány nevünk talonban, remélem lesz alkalmunk "kihasználni" mindegyiket :)

2013. jan. 13. 22:40
 23/41 anonim ***** válasza:
82%

Karolin, Orsolya, Károly - születési sorrendben

Jó, nekem nincsenek gyerekeim, de leírom a tesóimét, meg a sajátomat :)

Anya Lídiát akart, de apának rossz emlékei voltak egy Lidiről, és mindenképp Karolint akart. Orsi Eszter lett volna, de a "kedves" szomszéd, a tervet hallva elnevezte a gyerekét így, és anya nagyon megharagudott rá. Kb egy évvel utána látta meg a Borsika nevet, de akkor már mindegy volt :D

Öcsi azért Karcsi, mert nálunk hagyomány, hogy az elsőszülött fiú az apa nevét kapja, ha jól tudom, ő már az ötödik Karcsi :)

egyébként engem rengeteget szekáltak a nevemmel, voltam minden: karotin, karfiol, karalábé, krinolin, karcsolin(??) karcsi, karika

és rendszeresen neveznek Evelinnek, Klaudiának, a Karolináért már nem is szólok XD

2013. jan. 14. 00:27
 24/41 A kérdező kommentje:

Kedves Karolin :) nekem tetszik a neved. A Karcsit ne is nagyon vedd gúnynévnek. :) Csűrös Karola az Életképekben mint "Karcsi doktornő" szerepel, szerepe szerint is Karola a neve. Szerintem aranyos. :D

De mi az a karcsolin? :D

2013. jan. 14. 02:14
 25/41 anonim ***** válasza:
27%
Most áruljátok el, hogy mi nem volt hasznos a 21-es válaszomban?! A kérdés az volt, hogy hogy hívják a gyermekem vagy gyermekeim és miért azt a nevet választottam. Ezt leírtam. Mégis mi a búbánat nem hasznos a válaszban? Tessék, aki lepontozott az most vállalja az arcát és magyarázza meg! Ekkora értelmi szinttel bár nem csodálom, ha legszívesebben letagadná a létét... idióta! (ezt is tessék lepontozni, csak saját magát minősíti az illető vele, még anonimként is!).
2013. jan. 14. 08:55
 26/41 anonim ***** válasza:
79%

Nekem nincs gyerekem, úgyhogy leírom az enyémet, meg a tesómékét (utólagos engedelmükkel).

Születési sorrendben írom: Patrícia, Rebeka, Regina.

Anya azt akarta, hogy Sára legyek, apa adta nekem a Patrícia nevet, szerencsére. Sokkal jobban illik hozzám, és szerintem szebb is. A húgaimat már anya nevezte el. Rebekának hívtak valami távoli rokon kislányt, vagy kit, onnan tetszett meg neki a név, azt hiszem. A legkisebb húgom lehetett volna Rozália, de végül Regina lett. Az is közrejátszott, hogy nagyjából egy időben legyenek a névnapjaink (augusztus 25., szeptember 2. és szeptember 7.).

2013. jan. 14. 08:59
 27/41 anonim ***** válasza:
83%
Nekem még nincs gyerekem,de ha lesz egy lányom,neki Hanna Boglárka lesz a neve:) Ez a két név együtt nekem annyira tetszik,ahogy a páromnak is. Az én nevem Anett,a húgomé Petra. Azért is írom le,mert szerintem szép neveink vannak:D Húgomat amúgy én neveztem el 4 évesen:D
2013. jan. 14. 10:06
 28/41 anonim ***** válasza:
70%
A kisfiunk Zsombor, a férjem választotta neki, ez volt az egyetlen olyan név ami mind a kettőnknek tetszett! :) A kislányunk meg Lizett (egy hónap múlva érkezik). Én egyszerűen szinte szerelmes vagyok ebbe a névbe. Mikor a kisfiunkkal voltam kórházban, ott volt egy kislány akit így hívtak. Egy gyönyörű, bűbájos kislány volt. Maga a név is nagyon tetszik, de akkor eldöntöttem hogy ha lesz lányom így fogják hívni! :)
2013. jan. 14. 12:58
 29/41 anonim ***** válasza:
55%

Boldizsár Attilánk van eddig.

A vágyott kistesó Szilárd Csaba vagy Emőke Ágnes lesz.

Az első neveket együttesen választottuk, passzolnak a vezetéknévhez, és tetszenek is nekünk.

A második nevek mind 1-1 szeretett családtag nevei.

2013. jan. 16. 11:41
 30/41 anonim ***** válasza:
81%
Auróra és Annabella.
2013. jan. 16. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!