Mi a gyereke (i) d keresztneve?
Ha lányom lesz akkor Kata vagy Janka
Ha fiam lesz akkor Milán Dominik vagy Dániel :)
Erik,Ivàn,Emily
Eriket èn vàlasztottam,valami rovid karakteres nevet kerestem.Ivànt az apukàja vàlasztotta.Emily-t meg....8 honapig gondolkodtunk,kerestunk valami szèp ritka nevet,erre szulès utàn kiderult hogy a szemkozti hàzba koltozott egy vsalàd Emily nevu lànyukkal,majd az ovodàba jobb egy Emily.... :(( ennyit a ritka nevekrol.
Lenóra Anna a kislányom, kisgyerekkoromban olvastam Poe A holló című versét, és azóta nagy kedvencem, és akkor a fejembe vettem, hogy ha lányom lesz, akkor Lenóra lesz. Ráadásul a Lenóra név jelentése "Isten az én világosságom" és szeretném, ha ez tényleg így is lenne. Az Anna nevet a szeretett nagymamám és a férjem édesanyja után kapta.
A nagyfiam neve Zsombor Barnabás; a Barnabás jelentése "a prófétai ígéret fia", ezért választottuk, a Zsombort pedig azért, mert tetszett. :)
A harmadik gyerekünk még csak úton van, de tudjuk, hogy kislány, két neve lesz neki is, az egyik biztos, hogy Judit a másik nagymamám és a férjem nagymamája után (sok név egyezik női ágon.. :)), a másik neve még nem dőlt el, de valószínűleg Emese vagy Eszter lesz.
1. Ádám (én nem ezt terveztem, hanem Dusánt, de Apja feldobta, és nekem is tetszett)
2. Melinda (mindkettőnknek tetszett, a Nóra lett volna még, de én döntöttem a Melcsi mellett) :-)
Lányom Andrea. A férjem mamája után kapta.
a fiam Alfréd. Az apja nevét kapta.
Sebestyén és Lénárd, úgy néz ki Lőrinc útban.
A Sebi nagy kedvencem gyerekkorom óta.
Másodjára kislányt szerettünk volna és a Léna nevet, fiú lett és Lénárd, Léni.
A Lőrinc név egy kisfiú után tetszett meg
Ha mégis lány lesz hármaska a Szonja nevet kapja. Ez egyszerűen az utóneveket nézegetve tetszett meg a férjemnek. De annyira belejöttem a fiús anyuka szerepbe, hogy inkább maradnék a Lócinál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!