Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a gyereke (i) d keresztneve?

Mi a gyereke (i) d keresztneve?

Figyelt kérdés
Miért ezt/ezeket választottad?
2013. jan. 13. 20:11
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
69%

Ha lányom lesz akkor Kata vagy Janka

Ha fiam lesz akkor Milán Dominik vagy Dániel :)

2013. jan. 13. 21:06
 12/41 anonim ***** válasza:
44%

Erik,Ivàn,Emily

Eriket èn vàlasztottam,valami rovid karakteres nevet kerestem.Ivànt az apukàja vàlasztotta.Emily-t meg....8 honapig gondolkodtunk,kerestunk valami szèp ritka nevet,erre szulès utàn kiderult hogy a szemkozti hàzba koltozott egy vsalàd Emily nevu lànyukkal,majd az ovodàba jobb egy Emily.... :(( ennyit a ritka nevekrol.

2013. jan. 13. 21:12
 13/41 anonim ***** válasza:
37%
Ha lányom lesz akkor Hédi. (nem Hedvig-az nem tetszik :| )vagy pedig Odett. Ha pedig fiú, nekem nagyon tetszik a Trisztán név, de nem ragaszkodom hozzá.
2013. jan. 13. 21:17
 14/41 anonim ***** válasza:
76%

Lenóra Anna a kislányom, kisgyerekkoromban olvastam Poe A holló című versét, és azóta nagy kedvencem, és akkor a fejembe vettem, hogy ha lányom lesz, akkor Lenóra lesz. Ráadásul a Lenóra név jelentése "Isten az én világosságom" és szeretném, ha ez tényleg így is lenne. Az Anna nevet a szeretett nagymamám és a férjem édesanyja után kapta.

A nagyfiam neve Zsombor Barnabás; a Barnabás jelentése "a prófétai ígéret fia", ezért választottuk, a Zsombort pedig azért, mert tetszett. :)

A harmadik gyerekünk még csak úton van, de tudjuk, hogy kislány, két neve lesz neki is, az egyik biztos, hogy Judit a másik nagymamám és a férjem nagymamája után (sok név egyezik női ágon.. :)), a másik neve még nem dőlt el, de valószínűleg Emese vagy Eszter lesz.

2013. jan. 13. 21:17
 15/41 anonim ***** válasza:
39%
Adam és Lily
2013. jan. 13. 21:39
 16/41 anonim ***** válasza:
66%

1. Ádám (én nem ezt terveztem, hanem Dusánt, de Apja feldobta, és nekem is tetszett)

2. Melinda (mindkettőnknek tetszett, a Nóra lett volna még, de én döntöttem a Melcsi mellett) :-)

2013. jan. 13. 21:55
 17/41 anonim ***** válasza:
74%

Lányom Andrea. A férjem mamája után kapta.

a fiam Alfréd. Az apja nevét kapta.

2013. jan. 13. 21:57
 18/41 anonim ***** válasza:
74%

Sebestyén és Lénárd, úgy néz ki Lőrinc útban.

A Sebi nagy kedvencem gyerekkorom óta.

Másodjára kislányt szerettünk volna és a Léna nevet, fiú lett és Lénárd, Léni.

A Lőrinc név egy kisfiú után tetszett meg

Ha mégis lány lesz hármaska a Szonja nevet kapja. Ez egyszerűen az utóneveket nézegetve tetszett meg a férjemnek. De annyira belejöttem a fiús anyuka szerepbe, hogy inkább maradnék a Lócinál :)

2013. jan. 13. 22:14
 19/41 anonim ***** válasza:
83%
Gergely és Boglárka.
2013. jan. 13. 22:34
 20/41 anonim ***** válasza:
77%
Brúnó(macskáról neveztem el).
2013. jan. 13. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!