Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem normális ezenveszekedni....

Nem normális ezenveszekedni. Rá kéne hagynom?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk össze párommal. Neki van egy laptopja,nekem egy tv-m. A probléma következő,ha ő gépezik akkor is meg akarja szabni h én mit nézzek. Engem ez elég idegesít h nem nézhetek semmit a tv-be mert őt zavarja h olyan hangos és sz.ar műsort kell halgatnia. Persze h hamgos mert nem hallom sokszor a tv-t mert olyan hangos a lövöldözős játéka. Azt mondja nézzem fülhallgatóval atv-t,de nincs is olyan hosszú fülesem,olyan közelről meg én nem nézem a tv-t.

A barátom azt mondja nekem kéne engedni,mert ő fizeti a net és zv számlát... Meg ő 10ezer ft-tal többet keres.

Már a szakítás is eszembe jutott mert ezt én hosszú távon nem viselem el. A laptopjához is csak napi 20percet ülhetek oda.

2013. jan. 12. 15:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem normális,a pasid nagyon nem tud kompromisszumot kötni. Én nagyon leoltanám a helyedben,hogy nehogy már ő legyen a valaki,csak mert 10ezerrel többet keres,meg mert ő fizeti a kettőt-.-" Jézusom,ez milyen hozzáállás már?

Mond meg neki,hogy nőjön kicsit fel.

2013. jan. 12. 15:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég éretlen a barátod, már bocs.Ő fizeti,tehát ő rendelkezik afelett, hogy mit nézhetsz?Mint egy rossz kisfiú, bosszantásként elkapcsolgatja a TV-t ha nézel valamit?Röhejes.Ez kb. olyan, mintha legközelebb vásárolnál és utána te főznél,de csak olyan ételeket, amiket utál...te fizetted, te dirigálsz kajaügyben.Beszélj vele, próbáljatok meg kompromisszumot kötni.Ha nagyon nem megy, akkor ő egyszerűen még nem elég érett egy ilyen kapcsolathoz.
2013. jan. 12. 16:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

add el a tv-t, vegyél te is laptopot. sokkal jobb és teljeskörűbb szórakozás, mint az előre megszabott műsorfolyamot nézni.

le is lehet mondani a tv-előfizetést, azzal is beljebb vagytok pár ezressel.

a laptopomra amúgy én is allergiás vagyok. akkor engedek mást oda, ha nagyon muszáj. a páromnak is van sajátja, szóval ezen nem megy a balhé. ő nyugodtan játszhat lövöldözőset, autósat, akármilyet, én meg olvashatom az engem érdeklő dolgokat, nézhetek filmet. van fülhallgató, ha valaki hangos dolgot néz vagy játszik, akkor használja.

2013. jan. 12. 17:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy apró problémának tűnik most de egyre nagyobbak várnak Rád. Én otthagynám. Mi az, hogyaz orrod alá dörgöi, hogy ő fizeti a nete és a tévét?? Itt bajok lesznek jó nagyok!!!!
2013. jan. 12. 17:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
pontosan ez a fajta veszekedés megy a szüleimnél. de apu ha laptopon játszik, mindig felteszi a fülhalgatót és kész, ő neki jó úgy is. a laptophoz ugyan ha odaül anyukám, akkor rögtön ki van oktatva hogy nem hagyja játszani, de inkább elmegy olyankor és csinálv alami mást és így ez is megoldva, ha mind2-en tv-t néznek, apu állandóan elkapcsolgat stb, na ebből van itt is mindig a vita... :D szerintem ezt csak meg kéne beszélni vele. de szerintem ez tajparasztság, ha ő felhozta hogy 10ezer ft-al többet keres és ő fizeti a számlákat....
2013. jan. 12. 18:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy is mit tököl a párod 10 ezer forintot?Tiszta proli.Még ha százzal keresne többet,akkor már nagy lehetne a szája,de 10 ezer forint nem nagy teljesítmény.
2013. jan. 12. 18:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
forinton
2013. jan. 12. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!