Nem normális ezenveszekedni. Rá kéne hagynom?
Nemrég költöztünk össze párommal. Neki van egy laptopja,nekem egy tv-m. A probléma következő,ha ő gépezik akkor is meg akarja szabni h én mit nézzek. Engem ez elég idegesít h nem nézhetek semmit a tv-be mert őt zavarja h olyan hangos és sz.ar műsort kell halgatnia. Persze h hamgos mert nem hallom sokszor a tv-t mert olyan hangos a lövöldözős játéka. Azt mondja nézzem fülhallgatóval atv-t,de nincs is olyan hosszú fülesem,olyan közelről meg én nem nézem a tv-t.
A barátom azt mondja nekem kéne engedni,mert ő fizeti a net és zv számlát... Meg ő 10ezer ft-tal többet keres.
Már a szakítás is eszembe jutott mert ezt én hosszú távon nem viselem el. A laptopjához is csak napi 20percet ülhetek oda.
Szerintem sem normális,a pasid nagyon nem tud kompromisszumot kötni. Én nagyon leoltanám a helyedben,hogy nehogy már ő legyen a valaki,csak mert 10ezerrel többet keres,meg mert ő fizeti a kettőt-.-" Jézusom,ez milyen hozzáállás már?
Mond meg neki,hogy nőjön kicsit fel.
add el a tv-t, vegyél te is laptopot. sokkal jobb és teljeskörűbb szórakozás, mint az előre megszabott műsorfolyamot nézni.
le is lehet mondani a tv-előfizetést, azzal is beljebb vagytok pár ezressel.
a laptopomra amúgy én is allergiás vagyok. akkor engedek mást oda, ha nagyon muszáj. a páromnak is van sajátja, szóval ezen nem megy a balhé. ő nyugodtan játszhat lövöldözőset, autósat, akármilyet, én meg olvashatom az engem érdeklő dolgokat, nézhetek filmet. van fülhallgató, ha valaki hangos dolgot néz vagy játszik, akkor használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!