Normális, ha egy báty azt mondja a húgának, hogy szexisen néz ki, meg mondja neki, hogy dobja ki a mellét?
Nem rólam van szó, hanem az egyik barátnőmről. A bátyjával lakik és mikor múltkor ott voltam náluk és mentünk el, kérdezte a bátyját, hogy hogy néz ki, erre mondta a srác, hogy szexi vagy. Ezután a barátnőm meg tök feltűnően odanyúlt a dekoltázsához, hogy megmutassa, erre a bátyja mondta neki, hogy húzd picit lejjebb és közben nézte tök bizarr fejjel. Én kiakadtam, mármint én mondjuk a 17 éves öcsémmel ilyet nem csinálnék. Lehet azért tartom furának, mert nekem nincs bátyám, de azért érdekel, hogy más erről mit gondol, ez másoknál is természetes vagy én vagyok picit szűklátókörű?
21/L
Sztem ez abszolút nem normális!!!
Nekem a báttáyám 2 évvel idősebb (23), ha ilyet mondana szemem vágnám az tuti!
Nekem is van egy 8 évvel idősebb bátyám, de nem mond ilyeneket. Ha megkérdezem h hogy nézek ki, (jobb esetben még rám is néz :D ) annyit mond, hogy "aha" vagy h "jól".
De ez,amit írtál elég beteg. O_o
Undorítóak!! Le kéne lőni az ilyen kutyákat!!! ne szaporodjanak inkább....... kifordul a gyomrom! azért mindennek van határa szerintem! nekem is van bátyám de ő rám sem nézhet ruha nélkül! multkor is akkora pofont lekevertem neki, amikor találkoztam vele fürdés után,mert csak egy törölközőben voltam, hogy beszakadt a dobhártyája! így legalább megtanulta hol a helye!!!
19/L
Elég undorítóak a barátnőd meg a bátyja.
Betegek, nem enyhén.
jaj nekem is mondott ilyeneket a tesóm... úgy látszik akkor nem ő az egyetlen ilyen
mondjuk sosem fogdosott, meg mást sem, egyszerűen pasi, ennyi.
sok pasi perverz és még a húga s.eggét és cs.öcsét is képes nézegetni ha éppen nincs más... mondanám hogy mindegyik, de akkor izélnének hogy általánosítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!