Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha egy báty azt...

Normális, ha egy báty azt mondja a húgának, hogy szexisen néz ki, meg mondja neki, hogy dobja ki a mellét?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem az egyik barátnőmről. A bátyjával lakik és mikor múltkor ott voltam náluk és mentünk el, kérdezte a bátyját, hogy hogy néz ki, erre mondta a srác, hogy szexi vagy. Ezután a barátnőm meg tök feltűnően odanyúlt a dekoltázsához, hogy megmutassa, erre a bátyja mondta neki, hogy húzd picit lejjebb és közben nézte tök bizarr fejjel. Én kiakadtam, mármint én mondjuk a 17 éves öcsémmel ilyet nem csinálnék. Lehet azért tartom furának, mert nekem nincs bátyám, de azért érdekel, hogy más erről mit gondol, ez másoknál is természetes vagy én vagyok picit szűklátókörű?

21/L

2013. jan. 10. 16:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
66%
Nem lepődnék meg, ha ezek szexelnének is néhanap... Enyhén beteg mindkettő.
2013. jan. 10. 16:53
 2/29 anonim ***** válasza:
68%
Reggel húgom, este dugom.
2013. jan. 10. 16:53
 3/29 anonim ***** válasza:
71%

Sztem ez abszolút nem normális!!!

Nekem a báttáyám 2 évvel idősebb (23), ha ilyet mondana szemem vágnám az tuti!

2013. jan. 10. 16:55
 4/29 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is van egy 8 évvel idősebb bátyám, de nem mond ilyeneket. Ha megkérdezem h hogy nézek ki, (jobb esetben még rám is néz :D ) annyit mond, hogy "aha" vagy h "jól".

De ez,amit írtál elég beteg. O_o

2013. jan. 10. 16:58
 5/29 A kérdező kommentje:
Jó, én már semmin sem lepődöm meg és volt már, hogy megkaptam, hogy milyen prűd vagyok, mikor 16 évesen mondjuk még nem próbáltam ki az orál szexet. Ebből indulok ki, hogy alapvetően van egy felfogásom, de manapság egyre inkább eltérőkkel találkozom és nem vagyok biztos benne, hogy mi a "normális" mai értelemben. Az tuti, hogy én nemhogy nem mondanék soha ilyesmit az öcsémnek, de még egymás előtt fehérneműben sem mutatkozunk és zavar, ha bejön véletlenül kopogás nélkül, mikor veszem át a farmeremet, vagy pólómat.
2013. jan. 10. 17:03
 6/29 anonim ***** válasza:
19%

Undorítóak!! Le kéne lőni az ilyen kutyákat!!! ne szaporodjanak inkább....... kifordul a gyomrom! azért mindennek van határa szerintem! nekem is van bátyám de ő rám sem nézhet ruha nélkül! multkor is akkora pofont lekevertem neki, amikor találkoztam vele fürdés után,mert csak egy törölközőben voltam, hogy beszakadt a dobhártyája! így legalább megtanulta hol a helye!!!

19/L

2013. jan. 10. 17:08
 7/29 anonim ***** válasza:
41%
az én bátyám is szokott hasonlókat mondani,úgyhogy én amennyire tudom kerülöm mert tényleg beteges és undorító dolog
2013. jan. 10. 17:10
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
huncut aki rosszra gondol
2013. jan. 10. 17:11
 9/29 anonim ***** válasza:

Elég undorítóak a barátnőd meg a bátyja.

Betegek, nem enyhén.

2013. jan. 10. 17:12
 10/29 anonim ***** válasza:

jaj nekem is mondott ilyeneket a tesóm... úgy látszik akkor nem ő az egyetlen ilyen

mondjuk sosem fogdosott, meg mást sem, egyszerűen pasi, ennyi.

sok pasi perverz és még a húga s.eggét és cs.öcsét is képes nézegetni ha éppen nincs más... mondanám hogy mindegyik, de akkor izélnének hogy általánosítok.

2013. jan. 10. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!