Normális, ha egy báty azt mondja a húgának, hogy szexisen néz ki, meg mondja neki, hogy dobja ki a mellét?
Nem rólam van szó, hanem az egyik barátnőmről. A bátyjával lakik és mikor múltkor ott voltam náluk és mentünk el, kérdezte a bátyját, hogy hogy néz ki, erre mondta a srác, hogy szexi vagy. Ezután a barátnőm meg tök feltűnően odanyúlt a dekoltázsához, hogy megmutassa, erre a bátyja mondta neki, hogy húzd picit lejjebb és közben nézte tök bizarr fejjel. Én kiakadtam, mármint én mondjuk a 17 éves öcsémmel ilyet nem csinálnék. Lehet azért tartom furának, mert nekem nincs bátyám, de azért érdekel, hogy más erről mit gondol, ez másoknál is természetes vagy én vagyok picit szűklátókörű?
21/L
"Undorítóak!! Le kéne lőni az ilyen kutyákat!!! ne szaporodjanak inkább...... kifordul a gyomrom! azért mindennek van határa szerintem! nekem is van bátyám de ő rám sem nézhet ruha nélkül! multkor is akkora pofont lekevertem neki, amikor találkoztam vele fürdés után,mert csak egy törölközőben voltam, hogy beszakadt a dobhártyája! így legalább megtanulta hol a helye!!!
19/L"
Na ha az én húgom lennél kislány, akkor elvettem volna a retkes törölköződet, pucéran kidoblak a hidegbe és be sem engedlek. Neked sem ártana megtanulnod, hogy hol a helyed, mert szerintem nem emberek között...
Sokban függ azért hogy zajlott le hangulatilag ez a beszélgetés. Volt hogy én is kikértem a bátyám véleményét, első randik előtt hogy mennyire jönnék be neki, vizsga előtt mennyire vagyok visszafogott :) Megmondta. Ha nyávogtam, hogy ez nem jó az nem jó, egyszer húzta a száját hogy egy hp vagyok, máskor meg győzködött, hogy csinos vagyok, olyat is mondott ő is hogy szexi tarolni fogok. Vagy ha túl minit vettem fel egy buliba beszólt, hogy ha ő meglátna egy ilyen csajt lehet a lakásán kötne ki. Szóval vegyem le:) De ilyen dekoltázs lehúzós, vagy felhúzós beszólásai is voltak. Én nem tartom furának. Én is megnéztem hogy megy el egy randira. Szerintem ezeknek normális esetekben van helye. Ahogy ha egy szál törölközőbe, esetleg fehérneműben láttuk egymást sem csuktuk be a szemünket. Ha egy barátomat látom meg, vagy lát meg sem csinálok ügyet belőle.
Normális felnőtt emberek vagyunk, nincs semmi perverziónk, kiegyensúlyozott szexuális életet élünk, nem fogunk beindulni egymásra. Ha igen, majd fejbe lövöm magam :)
"Undorítóak!! Le kéne lőni az ilyen kutyákat!!! ne szaporodjanak inkább...... kifordul a gyomrom! azért mindennek van határa szerintem! nekem is van bátyám de ő rám sem nézhet ruha nélkül! multkor is akkora pofont lekevertem neki, amikor találkoztam vele fürdés után,mert csak egy törölközőben voltam, hogy beszakadt a dobhártyája! így legalább megtanulta hol a helye!!!
19/L"
NagyXD
Szerintem neked csak azért volt furcsa, mert nincs bátyád. Meg aztán ahány ház, annyi szokás. Mikor kicsik voltunk (5 év van köztünk) energiatakarékossági szempontból sokszor fürödtünk együtt a tesómmal. Egy óvodásnak meg egy kisiskolásnak ebben semmi extra sincs. Amikor nagyobbak lettünk, már nyilván nem, de pl. egyikünket se érdekelte, ha fehérneműben, vagy pucér fenékkel sétál a másik. Max, ha a konyhába is úgy ment valamelyikünk, kapott a másiktól egy flegma "még enni szerettem volna" beszólást. :D És nálunk is normális volt öltözködési tanácsot kérni egymástól.
Nekem egyszer vizsga előtt mondta tesóm, hogy jobban dobjam ki a bögyeimet, ha ötöst szeretnék kapni. (Ugyanoda jártam, ahova ő és ismerte a tanárt - bejött.) De volt más is, amiről lehetne beszélni, szívattuk egymást, viccelődtünk, gyapáltuk is a másikat, stb. De sose vonzódtunk egymáshoz szexuálisan, még akkor se, ha mondtuk a másiknak, hogy szexi, vagy csinos - egy-egy randi, vagy buli előtt. Attól, hogy valaki szexinek találja a testvérét, mert tényleg kirittyentette magát, szépen felöltözött, megfésülködött, van rajta egy szép ruha, még nem jelenti azt, hogy meg akarja dugni. Egy testvér tudja a legjobban, hogy a másik milyen slampos tud lenni vasárnap reggel csipásan, kócosan, pizsamában, csorgó nyállal... Szóval ez egyfajta elismerés, hogy "tudsz te jól is kinézni, ha akarsz"... És mivel a kérdésben szereplő lány arra volt kíváncsi, hogy szexi-e (gondolom buliba mentetek), a tesója jóváhagyta a szerelését. A bizarr fej nem tudom, mit takar, de a grimaszolás is teljesen testvéries jelenség. Még akkor is, ha neked úgy tűnt, hogy a srácnak tetszik, amit lát, valószínűleg csak marháskodott, imitálta, milyen feje lesz a többi pasinak. Amíg a kérdésben szereplő testvérek nem másznak egymásra, addig ez egy teljesen egészséges testvéri kapcsolat. Sőt, az egymásra mászás se feltétlenül kizáró ok, bár szerintem ők már kinőttek a bunyóból. :D
Én a helyedben nem pörögnék ezen, egy bátty teljesen más, mint egy öccs. (Nekem van mindkettő.) Egy báttyra fel lehet nézni, neki számíthat a szava (nem minden esetben :D), meg aztán nyilván tudja, mikor csinos valaki, és mi az, amit a lányokon kicikiznek a haverokkal, mert gáz. Na, az öcsi az, aki ezeket nem tudja, bármit is mond, az nem számít és az idősebbek okítják, hogy ne cikizzék a többiek. :D Szóval megértem, hogy nem kérsz ilyen tanácsokat az öcsédtől, hisz te nem 17 éveseknek akarsz tetszeni, ha kicsíped magad, szóval ki ő, hogy megítélje a külsőd... 27N
4-es vagyok
Nah eeez téll nem normális. :'D
Mi van akkor, ha törölközőben meglát? Mit vársz, hogy majd kémeket küld előre, hogy ott vagy-e? :'D
Helyében én beépítettelek vna a falba....
Nekem is volt olyan h bátyám előtt 1 szál törölközőben mászkáltam. Vagy ő 1 szál boxerban szaladgált előttem. Én is mászkáltam előtte melltartóban. Nincs abból semmi. A tesóm, nem értem mi baj van ebből.
De az, hogy esetleg rágerjed valaki a húgára/nővérére, az nem normális.
Nálunk meg akár unokatesómmal is lejátszódhatna ez a beszélgetés, és az már tényleg "gyanús" lenne mindenkinek :) Volt hogy nálunk aludt, mellettem, mivel franciaágyam van, erre is jött a kedves jóakaró "barátnőm", hogy ő biztos nem feküdne egy ágyban az unokatestvérével, az olyan perverz...
A mi családunk szerencsére egészségesebb annál, hogy bárkit beindítson egy báty, egy unokatestvér vagy egy nagybácsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!