Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha egy báty azt...

Normális, ha egy báty azt mondja a húgának, hogy szexisen néz ki, meg mondja neki, hogy dobja ki a mellét?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem az egyik barátnőmről. A bátyjával lakik és mikor múltkor ott voltam náluk és mentünk el, kérdezte a bátyját, hogy hogy néz ki, erre mondta a srác, hogy szexi vagy. Ezután a barátnőm meg tök feltűnően odanyúlt a dekoltázsához, hogy megmutassa, erre a bátyja mondta neki, hogy húzd picit lejjebb és közben nézte tök bizarr fejjel. Én kiakadtam, mármint én mondjuk a 17 éves öcsémmel ilyet nem csinálnék. Lehet azért tartom furának, mert nekem nincs bátyám, de azért érdekel, hogy más erről mit gondol, ez másoknál is természetes vagy én vagyok picit szűklátókörű?

21/L

2013. jan. 10. 16:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nem normális szerintem sem ez.Nekem is van egy bátyám,ráadásul csak féltestvérem,de ő inkább cikizett minthogy dícsért volna.Volt,hogy a strandra mentünk és akkor is folyton szívta a véremet,hogy nekem nem kellene mutogatnom magamat mert még a fél strand kimenekül innen.Pedig csinos kis szöszi csajszi voltam akkoriban.Ez miatt elég sok gátlás is volt bennem,de amikor a srácok megnéztek,és rámfüttyentettek akkor visszajött az önbizalmam.Szerintem egy bátty így viselkedik.
2013. jan. 10. 17:17
 12/29 anonim ***** válasza:
De bizarr:S Nekem nincs fiútesóm, de az biztos, hogy ez nem normális!
2013. jan. 10. 17:18
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak lány testvéreim vannak, de azért megpróbálom elképzelni a helyzetet... Szerintem ha az hogy azt mondta hogy szexi, még nem vészes, mert hát ha tényleg jól nézett ki akkor nem gáz.

De az a melles dolog már elég durva... Szóval szerintem nem teljesen normális a kapcsolatuk...

2013. jan. 10. 17:18
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ezek szerint nem csak én gondoltam kissé aberráltnak a dolgot. Még nem ismerem olyan régóta ezt a barátnőmet, csak szeptember óta egy egyetemre járunk és én kedvelem, mert normálisnak ismertem meg, de ez a dolog nálam kiverte a biztosítékot. Miután ezt csinálták, zavartam rámosolyogtam a lányra, ő meg tök természetesnek vette. Mondjuk elvileg csak az apjuk ugyanaz, de akkor is, azért szerintem ez már nem fér bele egy normál testvéri kapcsolatba.
2013. jan. 10. 17:20
 15/29 anonim ***** válasza:
Nekem az unokaöccsémmel nem csak az anyánk nem ugyanaz, hanem konkrétan semelyik szülőnk, és mégiscsak MINDIG egymás vérét szívjuk, hogy "hogy nézel már megint ki???" Szóval szerintem ez egy retard dolog kicsit...
2013. jan. 10. 17:25
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem meg normális. Én is megkérdeztem a bátyámat, míg együtt laktunk, hogy szerinte hogy nézek ki, bár én nem vagyok a mellkipakolós típus. De megmondta, ha szerinte szexisen néztem ki, vagy azt is, ha borzalmasan. Ugyanígy ő is megkérdezett engem, ha randira ment, hogy melyik inget vegye fel, hogy néz ki, milyen a haja, én meg, ha nagyon kicsípte magát, mondtam neki, hogy szívdöglesztő, de ne tegyen magára több kencét, mert elájul a csaj. És sose fordult meg a fejemben az, hogy le kéne feküdnöm tesómmal. 25N vagyok, ő meg 30F. És a mai napig megdicsérjük egymást, ha csinosnak találjuk a másikat.
2013. jan. 10. 18:44
 17/29 anonim ***** válasza:
Ja és mellesleg mi is szívtuk egymás vérét, mint minden jó testvér, ugyanakkor segítettünk is egymásnak, ha kellett. (Nem csak abban, hogy ki mit vegyen fel.) 16-os voltam.
2013. jan. 10. 18:46
 18/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg normális, amíg nincs tapi.
2013. jan. 10. 19:57
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy megkérdeztem a bátyámat, hogy mit vegyek fel első randira. Hisz ő mégis pasi, ki tudná jobban, hogy mit szeretnek. Annyit mondott nevetve, hogy "hát ne garbót". Majd felvettem egy szépen dekoltált felsőt, és azt mondta, hogy az jó lesz. De ő nem tette hozzá, hogy szexi lennék, azt viszont igen, hogyha egy ujjal is hozzám ér a srág akkor letépi a tökeit. De sosem méregetett tesóm, ha szexi ruhát húztam, ő inkább az a pasiktól féltős típus volt világ életében. Mikor strandra mentünk és bikinit húztam akkor is mindig mondta, hogy tekerjem magamra a törölközőmet, ha kijövünk, ne kelljen verekednie miattam. Szóval végülis ő is látta, hogy csinos vagyok, és mások szemében valószínűleg vonzó, de ő ezt ilyen formában adta tudtomra, hogy félt emiatt, nem bókolgatott.
2013. jan. 10. 20:39
 20/29 anonim ***** válasza:
Ilyen formában, ahogy a kérdező leírta nem normális a dolog.
2013. jan. 10. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!