Normalis hogy apam 17evesen megver?
Figyelt kérdés
Rossz lett a bizonyitvanyom kettes harmas nem csak azert mert nem tanulok hanem van egy bizonyos szintu szorongasos depressziom onbizalomhianyom es a pszichologusom szerint(akihez nrm jarhatok) elkene mennem pszichiaterhez.Ma megkerdeztem apamat hogy atmeheteke baratnomhoz ha mar pszichologushoz nem erre elkezdett ordibalni hogy tanuljak osszevesztunk es o olyanokat vagott hozzam h ilyen szar olyan szar vagyok meg h krva en meg lefszoztam ...aztan elkezdett rangatni dolytogatni en meg lefszszopoztam erre utott a foldre lokott..ed mostsehova nem mehetek..igy is nehezemre esik emberek kozt lenni de itthon is kellemetlen lennem.mondtam neki megolom magam hatha megijed..nemfogom de nemerti meg hogy problemaim vannak ezert nem megy a tanulas ..2013. jan. 12. 10:50
1/29 anonim válasza:
ilyen kölyköm lenne ütném én is vérezzen az ilyen..
3/29 anonim válasza:
Attól még, hogy önbizalomhiányos depressziós nem tudom mi vagy, tanulni még tudnál. Max felelni nem, de írásbelieknek mennie kéne. Így meg egyértelműen kiderülne, mi megy és mi nem.
Én is ütnélek.
4/29 anonim válasza:
Hol a tisztelet? 17 éved volt arra, hogy megtanuld szeretni a családod. Melyik gyerek mond ilyet az apjának? Te is ilyen családot akarsz, ahol a gyerekeid semmibe vesznek és ócsárolnak? Mielőtt bárkiről is véleményt kérnél, elsőnek tedd rendbe magad. Utána tudunk beszélni arról, hogy az apád mennyire normális.
5/29 anonim válasza:
Én apám is ilyen volt, megértelek. csak én nem f.szopóztam hanem hogy egy pszihopata alkoholisa és hogy gyülôlôm. apád sose fogja megérteni hogy problémáid vannak ha nem ülsz le vele megbeszélni.de lehet akkorse fogja megérteni. birj ki 1-2 évet (tudom nagyon nehèz lesz) ès huzz el onnan minèl messzebb !
6/29 anonim válasza:
Mennyi együtt érző ember van itt,ezen az oldalon...üssön szét titeket egy nálatok sokkal erősebb ember,majd átérzitek.
Kérdező,nem normális.Kérj segítséget,vagy jelentsd fel.
7/29 anonim válasza:
Ja és aki csak erőszakkal tud kommunikálni,az tényleg egy fasszo.pó.
8/29 anonim válasza:
Nem így kell viselkedni se a szülőnek se a gyereknek.
Nem szabad lef@szozni még ha nagyon nem enged meg semmit.
Szerintem most apukádnak egy kicsit "nyalizz" szépen viselkedj segíts neki a házimunkákban és egy kicsit többet tanulj. A depressziódról meg annyit,ha akarod nyugodtan beszélgethetünk én is néha depressziós szoktam lenni(írj privátot).
Minden jót!
9/29 anonim válasza:
Ezek után miért lep meg földre lökött?Még turboztad az agyát had legyen még hülyébb.
10/29 A kérdező kommentje:
Folosleges volt ezt a kerdest feltenni.Nem tudom hany evesek irtak ezeket a kerdeseket de ha kb velem egykoruak meg elb@szottabb gyerekeink lesznek mint mi.Az eroszak semmire nem megoldas..En meg elnezest kerek h azutan h elkezd rangatni meg hozzaszorit a falhoz nem azt mondom neki h szeretlek. Koszonom a velemenyeket :)
2013. jan. 12. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!