Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy 17évesen erre...

Normális, hogy 17évesen erre vágyok?

Figyelt kérdés

Egy fél évvel ezelőtt még azt vártam, hogy majd leérettségizek, fősulira megyek és hatalmasakat bulizunk minden hétvégén. 5 hónapja viszont van egy komoly kapcsolatom, és azóta eszembe sem jut semmi ilyen. Arra vágyok, hogy gyorsan lediplomázzak, férjem legyen, gyerekeim. Minden este finom vacsival várjam őket, stb. Normális ez ennyi idősen? Kicsit furán érzem magam, mert körülöttem minden csajt csak a buli érdekel. :/ Én viszont szívesen sütök-főzök..

Mi a véleményetek?

2011. márc. 3. 20:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy szerelmes vagy és ez teljesen normális.

Minden jót!

2011. márc. 3. 21:06
 2/15 anonim válasza:
én is ebben a korban vagyok pont és nekem is pont ezen jár az agyam kb egy fél éve-éve. de én is totál meglepődtem magamon. annyi, hogy nekem nincs olyan kapcsolatom, akivel el tudnám képzelni a házasságot, de kisbabát és családot ennek ellenére is nagyon szeretnék már, úgy értem érettségi után :) fogalmam sincs, hogy normális e, én se hallottam ilyet egyik barátnőmtől se, pedig én is nagyon szeretném már ezt az egészet! bár lehet nem is tudjuk, mire vállalkoznánk, elvileg nehezebb anyának és feleségnek lenni, mint gondolnánk, sokkal jobb, amíg az ember tanul.... :D
2011. márc. 3. 21:08
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem is előjött ilyen érzés mikor először voltam komoly, boldog kapcsolatba.

Csak nehogy kövesd a példáját meggondolatlanul:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2011. márc. 3. 21:12
 4/15 anonim ***** válasza:
szerintem erre nincs táblázat, vagy valamiféle előírás, hogy mikor mire kéne vágyni, te ilyen vérmérsékletű ember vagy, ez az, ami egyelőre boldoggá tenne, szerintem mindenki más véleménye nem számít, az a fontos, neked mi a jó és mi tesz boldoggá. Szerintem úgyis fog még alakulni, változni sok mindenről a véleményed, ahogy telik az idő, mindig más lesz a fontosabb. Jól gondolod, hogy az iskola az első a rangsorban és utána jöhet a többi, mire lediplomázol, még nagyot fordulhat a világ. Addig meg ábrándozz és tervezgess csak. Az én volt párom anyukája 14, az apukája 16 éves volt, amikor megismerkedtek. Még nem volt 18 éves az anyukája, amikor szakítottak 1 hónapra, de azt is végig szenvedték :) azóta pedig együtt vannak, 2 gyerek, 1 unoka és most 60 évesek :)
2011. márc. 3. 21:13
 5/15 anonim ***** válasza:

Mennyire másak vagyunk! :)

Én 18/F vagyok, és úgy vélem, hogy ráérek 30 évesen is párkapcsolatba lépni, vagy akár 40 évesen is.

Valahogy nem jövök ki a velem egykorúakkal, inkább a felnőtekkel beszélgetek. Nem beszélek csúnyán, nem iszok, nem dohányzok, nem hordok "modern" ruhákat, nem voltam még discoban, stb. Így érzem jól magam.

2011. márc. 3. 21:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen, ez a vágyad teljesen normális! Sajnos, napjainkban kisebbségben vannak a Hozzád hasonlóan komolyabb, érettebb gondolkodású fiatalok. Régebben általánosnak számított, hogy huszonéves korban férj és gyermek is volt már, és sokminden társadalmi elvárás szabályozta, mit,mikor és hogyan illendő tenni egy párkapcsolatban.
2011. márc. 3. 21:40
 7/15 anonim ***** válasza:

21:40

Lehet, hogy érett gondolkodású, de nem komoly. A komoly gondolkodás az, ha valaki még ebben a zűlött társadalomban is megmarad önmaga, nem veszi át a fiatalság rossz szokásait, mint pl.: csúnya beszéd, ivás, dohányzás, drogozás, "BARÁTNŐZÉS", stb...

21:17-es válaszoló vagyok

2011. márc. 3. 21:50
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális. Én is így vagyok csak 13 éves korom óta. Már össze költöztünk a párommal, gyereket 1-2 év múlva, házasság még nemtudom hogy lesz mert én nem értek egyet a házasság kötéssel.

Soha nem jártam bulizni, nem iszom, nem dohányzom, még régebben (10évesen)mindent kipróbáltam, ittam, cigiztem, megnéztem milyen egy buli (béna, és mindig az idősebb emberekkel jöttem ki. A párom is sokkal idősebb mint én.

18L

2011. márc. 4. 07:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.Én 16 éves vagyok és ígyis már 1 éve ezen gondolkozok.Párkapcsolatom van már 11hónapja.Arról nem is beszélve, hogy már betegesen nézem a babacuccokat, minden nap arról álmodok, hogy fogom a kezembe egy picit.Nagyon szeretnék gyereket de sajnos fiatal vagyok még nagyon...
2011. márc. 4. 15:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Én 16 vagyok, de dettó ugyanez. :)
2011. márc. 4. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!