Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy 17évesen erre...

Normális, hogy 17évesen erre vágyok?

Figyelt kérdés

Egy fél évvel ezelőtt még azt vártam, hogy majd leérettségizek, fősulira megyek és hatalmasakat bulizunk minden hétvégén. 5 hónapja viszont van egy komoly kapcsolatom, és azóta eszembe sem jut semmi ilyen. Arra vágyok, hogy gyorsan lediplomázzak, férjem legyen, gyerekeim. Minden este finom vacsival várjam őket, stb. Normális ez ennyi idősen? Kicsit furán érzem magam, mert körülöttem minden csajt csak a buli érdekel. :/ Én viszont szívesen sütök-főzök..

Mi a véleményetek?

2011. márc. 3. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én az mondom, hogy minden normális fiú ilyen lányt szeretne. Ne változz meg:)
2011. márc. 4. 19:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Velem is ez van. Mondjuk, én kibuliztam magam, mire megismerkedtem a párommal. Már külön élünk, nagyon jól megvagyunk. De minden jóban, van valami rossz. A barátaimmal megszakadt a kapcsolat. Nem tudják megérteni, hogy nekem a párom fontosabb, és hogy már szeretek inkább otthon kettesben lenni vele, mint éjszakákat átbulizni. Kikiáltottak unalmasnak, és nem beszélnek velem.

Erre figyelj oda, nehogy megtörténjen ez veled is.

2011. márc. 5. 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:
13:34 Velem is ez volt. Az első pillanattól kezdve inkább párommal voltam és az eddigi bulizós barátaim aligha köszönnek..:(
2011. márc. 5. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális.

Körülbelül 5-6 éves korom óta azt játszottam, hogy nagylány vagyok. Reggel felöltöztettem a babámat, és vittem a "mama-bölcsibe". (A nagymamámékhoz elvittem, mielőtt mentünk óvódába, és ő "vigyázott rá".) Természetesen most 13 évesen már nem játszom ilyet, de nagyon sokat gondolkozom azon, hogy milyen lenne nagynak lenni. Már úgy szeretném, ha dolgozhatnék, férjem és gyerekeim lennének! Remélem, hamarosan eltelik az a pár év, amikor már nekem is lehet saját családom!

2011. márc. 5. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
hát akk. ha azt szereted csinálni csináld azt !
2011. márc. 9. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!