Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis hogy apam 17evesen...

Normalis hogy apam 17evesen megver?

Figyelt kérdés
Rossz lett a bizonyitvanyom kettes harmas nem csak azert mert nem tanulok hanem van egy bizonyos szintu szorongasos depressziom onbizalomhianyom es a pszichologusom szerint(akihez nrm jarhatok) elkene mennem pszichiaterhez.Ma megkerdeztem apamat hogy atmeheteke baratnomhoz ha mar pszichologushoz nem erre elkezdett ordibalni hogy tanuljak osszevesztunk es o olyanokat vagott hozzam h ilyen szar olyan szar vagyok meg h krva en meg lefszoztam ...aztan elkezdett rangatni dolytogatni en meg lefszszopoztam erre utott a foldre lokott..ed mostsehova nem mehetek..igy is nehezemre esik emberek kozt lenni de itthon is kellemetlen lennem.mondtam neki megolom magam hatha megijed..nemfogom de nemerti meg hogy problemaim vannak ezert nem megy a tanulas ..

2013. jan. 12. 10:50
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
a negativ gondolataimtol es lelkiallapotomtol nem birok koncentralni szoval igen hozzajarulnak a rossz jegyekhez ..-.- nem hiszem hogy gyerekes lennek a szorongas miatt ami egesz eletemben megvolt...de te nagyon ugyes vagy h jelesre vegeztel es attudod erezni a helyzetem:) tudod mar hanyszor probaltam osszekaparni magam?
2013. jan. 13. 23:38
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
# 19 te mekkora egy idióta b@rom vagy, már ne is haragudj. Ha értelmes dolgot nem bírsz írni, akkor inkább ne írj semmit.
2013. jan. 14. 17:08
 23/29 anonim ***** válasza:
#22, ha ez a véleményed, akkor örülj, mint majom a farkának, mert azt jelenti, hogy soha nem volt még semmifajta tapasztalatid az említett betegségekkel valójában.
2013. jan. 14. 18:06
 24/29 anonim ***** válasza:
# 23 volt képzeld, nem is akármilyen, de nem idegeneknek panaszkodtam és sajnáltattam magam, hanem a saját lábamra álltam és megoldottam a saját eszemmel és a barátaim segítségével.
2013. jan. 14. 19:21
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

#24, semmi okom abban kételkedni, hogy megoldottál valamiféle nehéz helyzetet, abban viszont bocsi, de alappal kételkedem, hogy Óz a nagy varázsló lennél, aki aki képes normalizálni az agy szerotonin és noradrenerg receptorait... az a mai tudásunk szerint csak több hónapos vagy éves gyógyszerszedéssel megy... az ilyen betegeket a "szedd össze magad"-dal csesztetni, az olyan, mint ha kikötöd a lovat, és elkezded bíztatni majd ostorozni, hogy fusson... előbb el kell oldozni...

Akár mit is mond a scientológiai "egyház" kedves antipszichiátriai irányzata...

Tehát maradjunk abban, hogy ha a gyerekem (vagy bárki más a környezetemben) úgy véli, hogy neki pszichológusra vagy pszichiáterre van szükségem, akkor nekem egyféle jogom és kötelességem van: segíteni, hogy elérje ezt az egyébként minden rászorulónak JÁRÓ segítséget.

2013. jan. 14. 20:28
 26/29 anonim ***** válasza:

Szia

Még egy évet bírj ki csendben 18után megy mehetsz albérletbe meg dolgozni.

Engem is bámtottak párszor ,de visszasírom azt az időszakot mert nagyon nehéz apa nélkül aki szó szerint fenékbe billent ,ha hülye voltál..

Gyerekkoromban ritkán kaptam ,de mint gazdaságban állatokkal dolgozott apa egy bivslyt is lebírkózott igy amikor kaptam 3 napig látszott a tenyere. Bocsánatot kért ,de ma megköszönném neki...

2013. jan. 15. 19:19
 27/29 anonim ***** válasza:
IGen ismerős szituáció!! De akkor te ha jól olvasom kezelt emeltél a saját apádra ne csodálkozz hogy megver!! Neveletlen! Énis Depresziós vagyok még se verrem a szülleim!
2013. febr. 8. 18:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Előző, nem tudom, hol olvastál ilyesmit, a kérdésben nem szerepel...
2013. febr. 8. 18:47
 29/29 A kérdező kommentje:
:D elobb irni tanulj meg baratom mint hogy osztod itt az eszt
2013. febr. 8. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!