Normalis hogy apam 17evesen megver?
#24, semmi okom abban kételkedni, hogy megoldottál valamiféle nehéz helyzetet, abban viszont bocsi, de alappal kételkedem, hogy Óz a nagy varázsló lennél, aki aki képes normalizálni az agy szerotonin és noradrenerg receptorait... az a mai tudásunk szerint csak több hónapos vagy éves gyógyszerszedéssel megy... az ilyen betegeket a "szedd össze magad"-dal csesztetni, az olyan, mint ha kikötöd a lovat, és elkezded bíztatni majd ostorozni, hogy fusson... előbb el kell oldozni...
Akár mit is mond a scientológiai "egyház" kedves antipszichiátriai irányzata...
Tehát maradjunk abban, hogy ha a gyerekem (vagy bárki más a környezetemben) úgy véli, hogy neki pszichológusra vagy pszichiáterre van szükségem, akkor nekem egyféle jogom és kötelességem van: segíteni, hogy elérje ezt az egyébként minden rászorulónak JÁRÓ segítséget.
Szia
Még egy évet bírj ki csendben 18után megy mehetsz albérletbe meg dolgozni.
Engem is bámtottak párszor ,de visszasírom azt az időszakot mert nagyon nehéz apa nélkül aki szó szerint fenékbe billent ,ha hülye voltál..
Gyerekkoromban ritkán kaptam ,de mint gazdaságban állatokkal dolgozott apa egy bivslyt is lebírkózott igy amikor kaptam 3 napig látszott a tenyere. Bocsánatot kért ,de ma megköszönném neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!