Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis hogy apam 17evesen...

Normalis hogy apam 17evesen megver?

Figyelt kérdés
Rossz lett a bizonyitvanyom kettes harmas nem csak azert mert nem tanulok hanem van egy bizonyos szintu szorongasos depressziom onbizalomhianyom es a pszichologusom szerint(akihez nrm jarhatok) elkene mennem pszichiaterhez.Ma megkerdeztem apamat hogy atmeheteke baratnomhoz ha mar pszichologushoz nem erre elkezdett ordibalni hogy tanuljak osszevesztunk es o olyanokat vagott hozzam h ilyen szar olyan szar vagyok meg h krva en meg lefszoztam ...aztan elkezdett rangatni dolytogatni en meg lefszszopoztam erre utott a foldre lokott..ed mostsehova nem mehetek..igy is nehezemre esik emberek kozt lenni de itthon is kellemetlen lennem.mondtam neki megolom magam hatha megijed..nemfogom de nemerti meg hogy problemaim vannak ezert nem megy a tanulas ..

2013. jan. 12. 10:50
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Eroszakbol hol ertenek?:) kozhelyektol kimeljetek
2013. jan. 12. 11:29
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
Ja és az eszetekbe sem jutott,hogy esetleg a pániktól fasszpózta le?Engem is vertek már meg az utcán és az ijedtségtől nem mindig szép szavak csúsztak ki a számon.De aki nem élte még át,az nem tudja.
2013. jan. 12. 11:38
 13/29 anonim ***** válasza:
68%
Az van, hogy amíg te nem tiszteled őt, addig ő sem tud téged, ennélfogva szépen kisiklik a kapcsolatotok, aztán jönnek a fent felvázolt események.
2013. jan. 12. 12:13
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem normális ha egy gyereknek gondjai vannak, akár a beilleszkedéssel akár a tanulással akkor az a minimum hogy a szülei támogatják és nem megverik. Egy normális szülőnek ez lenne a dolga. Láthatóan komoly próblémáid vannak és nem csak a tanulással. Próbálj meg beszélni erről valakivel, egy baráttal egy tanárral vagy valakivel akiben megbízol. Apukádnak is gondjai vannak, nem ez a megoldás amit ő csinál.
2013. jan. 12. 12:26
 15/29 A kérdező kommentje:
Ez nem tisztem nem tisztelem kerdese..mwgkerdeztem ott aludhatoke baratnomnel aztmondta hogy nem de nem indokolt en meg kiakadtam h nem indokolja es hogy utalok itthon lenni aztan jott a jegyekkel stb es tisztelem nem inkabb becsulom hogy eltart.nem mindenkepp kell tisztelned a szuleid van hogy nemtudod
2013. jan. 12. 12:32
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem, egyáltalán nem normális, sőt, törvénybe ütköző dolog. Azért halkan hozzátenném, hogy a te viselkedésed sem az, bár ha apád nem engedi, hogy pszichológiushoz járj, akkor a felelősség 100%-ban őt terheli a te viselkedésedért is.
2013. jan. 12. 12:40
 17/29 anonim ***** válasza:
58%
Csak, hogy ne az legyen, hogy "amíg nem érezd át ne szólj bele". Szorongásos depresszióval és pánikbetegséggel jelesre végeztem el a gimit. 3x voltam pszichológusnál, és nem azért hagytam abba, mert a szüleim nem engedtek el, hanem azért, mert összeszedtem magam. Azzal, hogy úgy beszélsz apáddal, mint a kutyával -csak azért, mert nem enged el a barátnődhöz- és sajnáltatod magad, csak azt fogod elérni, hogy életképtelen ember lesz belőled. És tudod, megérdemled, hogy édesapád nem engedett el sehova, mert az, hogy a rossz jegyeidet a betegségedre fogod, enyhén szólva is gyerekes.
2013. jan. 12. 15:50
 18/29 anonim válasza:
71%

Veri meg fojtogatja az apja, aztán még az apjának adtok igazat! Szép kis társaság (tisztelet a kivételnek)!

Kedves kérdező, nem sokára 18 leszel, akkor már elköltözhetsz otthonról. Ismerőseid közt nincs olyan, akivel tudnál közösen szobát bérelni, esetleg kollégium nem megoldható?

2013. jan. 12. 18:53
 19/29 anonim ***** válasza:
61%

#17, ne kábítsuk már itten szegény kérdezőt felesleges feszültséget keltve benne, depresszió meg pánikbetegség ellen 0%-ot ér, ha valaki "összeszedi magát", az orvostudomány mai állása szerint azok gyógyszeres kezelést ÉS pszichoterápiát igénylő komoly pszichiátriai betegségek, amelyek akár végleges rokkantsághoz is elvezethetnek. Mindkét betegségben kifejezetten ÁRT a "szedd össze magad" típusú hozzáállás, az ugyanis nem változtat az agy biokémiáján, csak plusz kudarcélményeket, pszichológiai szövődményeket okoz...

Arra, hogy a páciens "összeszedje magát", arra majd a pszichiátriai és pszichológiai kezelés után, a rehabilitáció folyamán lesz szükség.

A nevezett betegságek nem keverendők össze azzal, ha valaki lehangolt, időnként szorong, és elhagyja magát, tisztán lelki alapon, mert mondjuk összeveszett valakivel, valami veszteség érte, vagy ilyesmi. Azon segíthet, ha valaki "összeszedi magát"...

2013. jan. 12. 19:12
 20/29 anonim ***** válasza:

Tesómnak is ilyen gondjai voltak. És nem csak szóban, írásban is teljesíthet rosszul a diák a szorongásos dolgai miatt. Tesóm esetében a tanára annyira alázta, hogy hülye, meg bukottként szólította (pedig nem is bukott egyszer sem), hogy írásban is leblokkolt, pedig a magántanárnál nagyon ügyesen teljesített.

Apád csak tovább ront a helyzeten azzal, hogy leszaroz, mert ezzel az önbizalomhiányodon kicsit sem segít, sőt pont az ellenkezője.

Viszont nem fajulnának eddig a dolgok, ha nem f.szszopóznád le az apád. Ettől függetlenül kicsit sem normális, hogy fojtogat...

2013. jan. 13. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!