Mennyi idő, mikor fog már ez elmúlni?
Most összejöttem egy nálam 3 évvel idősebb lánnyal és egy napig voltunk együtt és volt bennem egy fura érzés nem szerelem nem egy jó érzés ez mitől lehet? én arra gondolok, hogy be ijedhettem a korkülönbségtől...a lánnyal semmi baj nincs nagyon szép kívül, belül! Mikor fog már elmúlni ez a fura érzés?:S:S:S:S
Légyszi segítsetek!!!!!
Az mit jelent hogy egy napig voltunk együtt? csak szex volt? vagy nem értem :)
Én barátom nálam 8 évvel fiatalabb, nálunk nincs gond, sőt őt nagyon vonzza, hogy idősebb vagyok nála, tapasztaltabb stb.
Szerintem töltsetek együtt el több időt, aztán majd meglátod. 3 év szerintem nem sok. ment már tönkre kapcsolatom, úgy hogy a pasi volt az idősebb, szóval a kor nem mérvadó szerintem.
Szerintem ha őszintén elmondanád a lánynak, és megbeszélnétek, akkor ő értékelné az őszinteségedet, és megnyugtatna, hogy szerinte így tök jó, és elmúlna... :)
És ha a férfi 1-3 évvel fiatalabb általában annyit mondanak: Legalább jól karbantartja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!