Mikor fog elmúlni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Jó huszonéves korodra biztos. Addig szeresd csak, ha jól esik és álmodozz róla. Csak hagyd békén, mert ha nem, abból csak baj és csalódás lesz. A legjobb esetben.
31/N
Ez olyan, amit majdnem minden diáklány átél. Én 7-8 évesen voltam "fülig szerelmes" - legalábbis úgy éreztem - a 39-40 éves tanáromba. :) Kb. 2-3 évig szerelmes voltam belé, amit - "hála" osztálytársaimnak - megtudott. :-S Mondhatom, irtó ciki helyzet volt, pedig nem tegnap történt.
Van egy ismerősöm, aki gimnáziumi tanár, feleségével a gimnáziumban ismerkedtek meg. A nő 10 évvel fiatalabb. Összeházasodtak, és boldogan élnek, már 2 kislányuk van.
Szerintem ezen sokan átesnek, és majdnem mindenki idővel kiheveri. Talán ez része a fejlődésnek :-)
Nekem is volt ilyen. 8-os voltam, jött egy fősuliról éppen kikerült 22 éves angol tanár, ráadásul az tucánkból. Ballagás után kihevertem, de még ma is libabőrös vagyok, ha néha eszembe jut.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!