Hogyan nevezzék a gyerekeim a mostohaapjukat?
Ne várd el hogy a gyerekeid apunak hívják! Sztem Laci,én is a nevén szólítottam a mostohám!
A kis gyerkőcnek meg az apa kifejezés megmarad.
Az én kislányom elég pici volt, még nem beszélt, amikor összejöttünk a kedvesemmel. A kedvesem fia természetesen apunak hívja. A lányom meg a keresztnevén. Pontosan tudja, ki az apukája. Néha utánozza kedvesem fiát, de akkor elmondjuk, hogy mindenkinek megvan a saját apukája, ki kinek a szülője.
A gyerekek nagyon jól tudják, kit hogyan kell hívniuk, ki az apukájuk, anyukájuk. Akkor vannak bajban, ha mi, felnőttek, összezavarjuk őket. Ha neked természetes, hogy a nagy lányaid a saját apjukat hívják így, akkor a babádnak is természetes lesz, hogy a saját apját hívja majd így. Azzal, hogy valami extra nevet találsz ki csak összezavarod, ha szigorúan fogalmazok, megtagadod a gyerektől, hogy apának nevezhesse az apukáját.
Minden rendeződik magától. Ne agyalj ezen, élvezd az életet.
34N+2,5L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!