Mit szóltatok volna ha ezt mondja a barátotok?
Nálunk is igy volt!:)Rá egy évre tudtam meg!
És azóta van két szép fiúnk és holnaphoz két hétre leszünk 10éve együtt!:)
Szóval ne rágódj ezen!
A nők sosem tanulják meg, hogy csak akkor kérdezzenek, ha tudni akarják a választ??? ;)
Van az őszinte férfi, meg a sumák.
Ha sumákkal vagy, akkor Neked jobb?
Ha őszinte, azt meg nem tudod megbecsülni?
Férfi vagyok. Sosem fogom megérteni...
(Halványan rémlik csak, de hallottam egy felmérésről, hogy mennyit hazudnak az emberek átlagban egy nap. Nem eget verő hazudozásra kell gondolni, csak arra, nem mondanak igazat, nem azt mondják, amire valójában gondolnak. Ha jól emlékszem, a férfiaknál a szám 60, a nőknél 300 naponta! Abból jön ki, hogy a nők a társadalmi érintkezés részének tekintik, hogy szépeket mondjanak egymásra-egymásnak akkor is, hogy valójában mást gondolnak. A férfiak nem. Ez van.)
Köszönöm a válaszaitokat!
Elmondtam neki, hogy ezzel a kis "beszólásával" nagyon megbántott. Rám mosolygott, átölelt és azt mondta hogy nem bántás-képp mondta, de már "nyomta a lelkét" ez az apró füllentés. (Relatív, hogy ez kinek apró, kinek nagy füllentés). Mindenesetre nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!