Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem vagy félelem? Milyen...

Szerelem vagy félelem? Milyen olyan rossz tulajdonsága van a párodnak, amiről tudsz ennek ellenére szereted?

Figyelt kérdés

Komoly rossz tulajdonságokra gondolok. Arra ami téged zavar.

Amennyiben ez a rossz tulajdonság meghatározó, az, hogy még vele vagy inkább a szeretetből fakad (mert tudod, hogy a rossz tulajdonság ellenér ő az igazi), vagy vele vagy, mert félsz egyedül, csak rosszabbat találnál, összeköt a közös gyerek, ingatlan, stb.

Tehát a félelem vagy a szeretet tart össze, ha már mindent tudsz valakiről?

2013. jan. 9. 14:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az én párom szörnyen makacs, akaratos és borzasztóan trehány. Ugyanakkor egy olyan ember, akit ennek ellenére szeretek, mert van egy csomó jó tulajdonsága és nagyon jól kezeljük egymás hülyeségeit. A makacsságán néha már csak mosolygok, van hogy jól elvitatkozunk, mert egyikünk se enged, aztán meg nevetünk az egészen, hogy helyette inkább csináltunk volna mást. A trehánysága meg rengeteget javult, mióta együtt élünk. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy engem a kupi idegesít, de eléggé kompromisszum kész vagyok ilyen téren. A széthajigált cipők és még felvehetőnek ítélt ruhák miatt már nem idegeskedem, a zoknik és a gatyák pedig már megtalálták az utat a szennyesig. Ezek az apróságok mindkettőnk részéről hatalmas fejlődés. Senki sem tökéletes, a saját hibáinkkal is tisztában kell lenni, amikor a párunkat vesézzük ilyen-olyan szempontból. 26N
2013. jan. 9. 15:36
 12/20 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is megvannak a hibáim. Én például magamra ismertem a 11-es válaszoló leírásában. Én is hirtelen tudok dönteni és ezzel az őrületbe kergetem a megfontolt párom.

Bár rengeteget csiszolódtunk egymáshoz ebben is. Én figyelembe veszem, hogy ő utálja a hirtelen ötleteimet, ő pedig igyekszik nem leharapni a fejem, ha mégis eszembe jut valami:)

2013. jan. 9. 15:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Én magamra ismertem a sz.rrágóban, de én is dolgozok ellene.És néha nagyon nehéz a spórolást megállni.Pl megegyeztünk hogy ami éves prémiumokat kapunk az megy a bankba ami a fizu abból meg költünk. Tavaly elég sokat félre tudtunk rakni, de komolyan mondom most meg a fizetésből spórolok mikor megígértem magamnak hogy nem, hanem elköltjük. De igazából étterem meg ruha , ajándék kérdésben nem vagyok ilyen, csak mikor kapok egy nagyobb összeget abból nem akarok költeni.
2013. jan. 9. 15:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen, az én párom is megőrjít azzal, hogy ha nyaralni megyünk vagy kirándulni, úgy áll hozzá, hogy ha nem jön busz, majd stoppolunk. Én meg szépen felírogatom, hogy mikor mennek a járatok, melyikkel érdemes menni, hogy odaérjünk egy programra, stb. Mivel ennyire könnyen veszi pl. az utazást, volt hogy nem mentünk el valahova, mert azt hittem, hogy csak viccel, hogy másnap menjünk fel Pestre. Mindezt este 10-kor... Reggel meg keltett, hogy megy a vonat... Én meg aludtam tovább, hogy igen, nélkülem... :D Aztán délelőtt hívta az ismerősöket, hogy bocs, de mégse megyünk... Én meg csak néztem...Másnak szólt, de nekem nem? Neki természetes volt, hogy megyek vele... De már ebben is változott, szól legalább 2 nappal előtte. Ez is valami. :D Nagyon spontán én meg egyáltalán nem, de legalább én egy kicsit gondolkodóba ejtem, ő meg sodor magával, amit nem bánok. Szóval ezt a tulajdonságát is szeretem, bár az elején nagyon idegesített és sokszor estem kétségbe miatta. 11-es voltam.
2013. jan. 9. 15:50
 15/20 anonim ***** válasza:
A hisztis pasikra allergiás vagyok. Nekem olyan nőiesek emiatt, még ha amúgy külsőre nincs is gond velük. A szar...rágó férjemben pont azt szeretem és abba szerettem bele, hogy olyan kiegyensúlyozott, sosem veszíti el a fejét. Volt hisztis pasim, amellett olykor halálfélelmem volt (pl. vezetés közben leverte a visszapillantót, úgy ordibált, földhöz verte a mobilt és meg is ütött.) Az ilyen földhöz csapkodós pasikban én már látom a lehetőségét annak, hogy eljár a keze. Párommal volt kritikus időszakunk, mikor összejöhettem volna egy álompasival (magas, jóképű), de észrevettem, hogy hisztis és gyorsan kiábrándultam. A mostani párom sosem ütne meg és olyan jó, hogy biztonságérzetet ad. Az előzőnél nem tudhattam, mikor áll belém a konyhakés.
2013. jan. 9. 16:01
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem, ettől nem kell félnem, hogy megüt. Ő inkább olyan 4 éves módjára hisztizik. De azért sokat javult. Komoly megfontolt is tud lenni, de aztán bepánikol és nála ez így jelentkezik. Talán egyébként pont abból adódik ez a tulajdonság, hogy néhány dolgot túl komolyan vesz és görcsöl rajta.
2013. jan. 9. 16:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Trehány ,és néha nagyon önző,és nehezen vagy egyáltalán nem tud megbocsátani embereknek.

Sokat változott miattam,értem a kapcsolatunkért,ez nagyon jó tulajdonsága ,hogy meg lehet vele beszélni mindent és igyekszik a tőle telhetőt megtenni. Bármit megtenne értem a kapcsolatunkért,hűséges ,nem iszik nem dohányzik,ha megkérem valamire szó nélkül megteszi.De sajnos sokszor magától nem jut eszébe.

Ennek ellenére imádom,5 éve :)34N

2013. jan. 9. 19:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha szereted és tudod kezelni a hisztijeit, szerintem semmi gáz sincs. Egyébként hány évesek vagytok?
2013. jan. 9. 19:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Exem volt olyan "döglött hal" típus, amit már írt valaki. Folyton punnyadt, ébredés után 2 órával képes volt újra bealudni. Mi ugyan mentünk ide-oda, de kész kínszenvedés volt elindulni bármerre is vele. Nem egy családlátogatásnál égett a pofám, hogy a drágalátos exem miatt már újra kellett 2x is melegíteni a levest szerintem. Emiatt amúgy a saját anyja is sokszor ki volt akadva.

Jelenleg már vőlegényem van. Neki talán a flegmaság a legrosszabb tulajdonsága, de az a fura, hogy pont ez szeretem benne legjobban. Mindig is vonzódtam a szarkasztikus humorú pasikhoz:) Néha persze elveti a sulykot, amikor olyan megsemmisítően bunkó tud leni, hogy sírni támad kedvem, pedig nem vagyok egy picsogós nő. De olyankor szerencsére mindig kapcsol és bocsánatot kér.

2013. jan. 10. 01:05
 20/20 anonim ***** válasza:

A párom, akiről írtam hogy sza...rágó, mostanában folyton meglep. Nagyon kiborított már azzal, hogy a nélkülöző szüleinek soha sem jutott eszébe magától anyagilag segíteni az elmúlt 5 év alatt, mindig én vetettem fel, mi lenne ha eldugnánk a fiókba nekik pár ezer Ft-ot (mert amúgy úgysem fogadták volna el). Persze nemet sosem mondott, de hiányoltam, hogy ő ezt sose kezdeményezte. Múltkor is én dugtam el anyukájának 5e Ft-ot. Párom nemrég nélkülem ment le hozzájuk és telefonon elújságolta, hogy hozzátett még 5-öt és azt is eldugta nekik.

Ma meg...teljesen leesett az állam azon amit művelt. Este kaptam egy segélykérést Facebook-on. Egy kutya 2 napig hevert az árokban a napokban (elgázolták), mire egy néni összeszedte és értesítette az állatvédőket. Ha nem műtik meg azonnal, Danus meghal, így gyűjtést szerveztek, mert a támogató menhely nem tudja fedezni a műtét költségeit. Tudtam, hogy ma nem lesz időm elmenni a bankba, viszont iszonyú sürgős, úgyhogy páromnak kiírtam reggel, utaljon már elektronikus bankból 2.000 Ft-ot (odatettem a cetlire a pénzt)erre és erre a számlaszámra. Fel voltam készülve, hogy majd jól megmossa a fejemet (hát még ha tudná, hogy 2 napja 2 másik kutyának is utaltam pénzt...), de csak neki van elektronikus bank hozzáférése és az a leggyorsabb. Felhívott, hogy mi ez, utalja át? Csak annyit tudtam mondani, hogy egy elgázolt kutya műtétjére kell, különben meghal. És csodálkozásomra nem kaptam semmilyen szarkasztikus megjegyzést, se fejmosást, hanem zokszó nélkül átutalta. Este találtam meg most nemrég a cetlit. Azt írta rá: Igen! Átutaltam 3.000 Ft-ot.

Megfejtettem mi történt: felment Face-re ellenőrizni, hogy nem valami átvágós körüzenettel akarnak-e megfejni. És ott meglátta Danust - és elolvasta a történetét és megtörtént a csoda, ami 5 év alatt még soha: a párom adakozott!

2013. jan. 11. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!