Most mit csináljak? (részletek lennt)
Figyelt kérdés
Az unokatestvérem és a barátnője a városunk nagy "party-arcai" rossz értelemben. Állandóan isznak, és mindenkivel meg********* magukat. A minap is szó nélkül elvitt egy üveg bort, és lelépett egy idősebb hapsival (az unokatesóm lépett le, nem a barátnője)akinek ráadásul felesége is van.Anyukámék meg a az ő anyukája mentették ki a tóból, ugyanis majdnem belefulladt. Mit csináljak?2009. aug. 27. 23:47
11/12 anonim válasza:
15:11-es vagyok.
Az édesanyja tud ezekről a dolgokról?? Ő mit hajlandó tenni ez ügyben? Fogjatok össze! Neki is változni kell!!! A testvérei is tudnak segiteni!!! Sőt! Kell is!!!
Nagy szüksége van rátok, lehet most még nem látja át, de a későbbiekben hálás lesz ezért!!! Ne adjátok fel!
12/12 A kérdező kommentje:
Nem, én fiatalabb vagyok az unokatestvérmnél. Igen, az anyukája tud errő, de ő is ilyen volt. Persze, megszidja, és mondja, hogy nem mehet sehova, de van hogy sutyioban lelép. Szoktam vele közös programokat csinálni, csütörtökig minden este jártunk futni, de aztán elment, és ugye felrepedt a kisujja. Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 31. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!