Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? (részletek...

Most mit csináljak? (részletek lennt)

Figyelt kérdés
Az unokatestvérem és a barátnője a városunk nagy "party-arcai" rossz értelemben. Állandóan isznak, és mindenkivel meg********* magukat. A minap is szó nélkül elvitt egy üveg bort, és lelépett egy idősebb hapsival (az unokatesóm lépett le, nem a barátnője)akinek ráadásul felesége is van.Anyukámék meg a az ő anyukája mentették ki a tóból, ugyanis majdnem belefulladt. Mit csináljak?
2009. aug. 27. 23:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne barátkozz vele és kész,megváltoztatni úgysem tudod.
2009. aug. 27. 23:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elmondhatod a véleményedet, de az ő sorsuk nem a te kereszted! Ha még nincsenek gyerekeid, de egyszer lesznek,értük tartozol majd felelősséggel és a te példádon és felfogásodon felnőve biztos nem lesznek ilyenek. Minden fiatal csinál hülyeséget, de nem mindegy otthonról milyen "batyuval" lettek elengedve...
2009. aug. 28. 00:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ha a saját szüleiknek eddig nem sikerült megnevelni őket, akkor te mit tehetnél? Csak kerüld el.
2009. aug. 28. 00:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Ha nem vagy róluk jó véleménnyel, kerüld a velük való találkozást, hogy ne "mossanak össze" velük, ne az ő viselkedésük alapján ítéljnek meg téged.

2009. aug. 28. 01:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy sokat számítana, ha elbeszélgetnél vele. Az ő döntése, az ő élete.
2009. aug. 28. 06:41
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Semmit. gondolom fiatalok. kinövik, megváltoznak.
2009. aug. 28. 06:45
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudjatok,de ugye elolvastátok,hogy a kérdező unokatestvéréről van szó?Azért ez a rokoni kapcsolat elég közeli ,hogy akár foglalkozz is az életével!Legalábbis az én unokatesóim olyanok,mintha a testvéreim lennének,szóval elég fájó lenne,ha nekem valaki csak ennyit mondana,ne barátkozz vele!!(és lehet nyugodtan ezért lepontozni! :( )Mert ez nem barátkozás kérdése:szerintem egy beszélgetést mindenképpen megér,miért is így éli az életét,esetleg van-e valami lelki oka annak,hogy ezt a "k...ás" és felelőtlen életet kezdte el élni!Beleszólni valóban nem tudsz a dolgaiba,de meghallgatni igen,esetleg tanácsot adni,ha ő erre hajlandó!Mert sokszor ez is elég lehet,és ettől is meg tud változni valaki,ha érzi,hogy mégis van olyan ember,aki annak ellenére mellette áll,hogy nem a saját értékrendjének megfelelő életet éli a másik!Sok sikert,remélem minden rendbe jön!
2009. aug. 28. 09:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy addig semmi gond nem volt, amíg az unokatesómnak az apja meg nem halt. Aztán az anyja elkezdett inni, eljárogatni 3 gyerek mellet! A nagymamámnak kellet rájuk vigyázni. Gondolom ez a példa.
2009. aug. 28. 09:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves 09:37-es!

Most amikor volt ez a mentőakció (mikor kimentették őt a tóból)anyukám lekevert neki egy pofont is. Egyszer például a barátnőjével, meg annak az anyjával elmentek voyager bálba. De a barátnőjének az anyja otthagyta őket! És nem egyszer kellett menni a rendőrségre, mert eltüntek...

Szóval teljesen egyetértek veled, adtam plusz pontot!

2009. aug. 28. 09:44
 10/12 anonim válasza:
100%
Megpróbálnék hozzá nagyon közel kerülni, megpróbálnám a jó, helyes útra terelni, észre vétlenül. A hülye bulik, és a ROSSZ barátnő helyett elhivnám valahova, hogy velem legyen. Nem hiszem, hogy csak az unoka testvér a hibás! Próbáld meg, mert lehet a barátnő viszi a rosszba, persze ez nem feltétlen, de ha sikerülne másik baráti társaságba kerülnie, akkor felnyilna a szeme és látná a rosszat! Tudom, nehéz lehet, de segits rajta! Én sem hagynám az unokatesómat, sose tettem, mindig ott álltam mellette, ha baj volt. Ő fiatalabb nálad?
2009. aug. 31. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!