Titeket nem idegesítenek az, , üljetek le és beszéljétek meg válaszok"?
Mi pedig csak a kérdező szemszögéből látjuk a problémát. Mivel a másik fél véleményét nem ismerjük, ezért sokszor bizony csak tippelni lehet a megoldásra.
Amit megbeszélve, talán egy mondatból megérkezne a válasz.
Jó, tudom, nem mindenkivel lehet megbeszélni. De ez lenne a jobb, egyszerűbb, biztosabb megoldás.
Igen, de vannak olyan emberek akikkel nem lehet. Nem egy ilyen van az én családomban is. Attól hogy mondjuk ő hangosabban tudja mondani az igazát, azt hiszi neki van igaza, és az ilyen beszélgetések MINDIG veszkedésbe torkollanak.
De persze vannak olyan problémák amiket MEG LEHET beszélni!
Mivel nem ismerjük a probléma több részleteit, mit lehetne tanácsolni?
Nagyon sokan vannak akik itt sírják el bánatukat, mert szemtől-szembe NEM merik elmondani, mert jaj mi lesz akkor....Sokan félnek az egyedülléttől és inkább panaszkodnak, de benne maradnak egy rossz kapcsolatban! Erről ennyit!
Ja és az nem zavar téged, hogy "váljatok el" rész... Pff
Honnan tudhatnánk? És miért fáj ez neked?
Ha valaki nem jut el addig az elemi kommunikációs szintig, hogy rájöjjön, a problémákat MINDIG meg KELL beszélni egymással egy párkacsolatban, családban stb., az elég baj.
Engem jobban idegesítenek azok az emberek, akik ide jönnek, és AZONNALRA (de leginkább már tegnapra kellett volna) kell nekik a segítség, de a köszönömig soha nem jutnak el (1000-ből kettő), és ha valami nem a szája ízük szerinti válasz, akkor azonnal zsigerből lepontozzák a válaszadót, és még annyi fáradtságot sem vesznek, hogy ÁTGONDOLJÁK a kapott válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!