Milyen a kapcsolatod az anyosoddal?
Figyelt kérdés
kedvenc vagy utàlt beszolàsa?2013. jan. 8. 21:28
11/12 anonim válasza:
Nekünk nagyon rossz a viszonyunk. Nincs top beszólás listám, leginkább a hátam mögött mondta a magáét. Meg a családomról, holott egy családtagomat sem ismeri. (Sem akkor, sem most, és már nem is fogja.) Azóta amióta elköltöztünk nem tartom vele a kapcsolatot. Előtte se nagyon beszéltünk, mégis utált valamiért. Hazugságokat talált ki rólam.
12/12 anonim válasza:
Én szeretem az anyósomat.
Sokkal jobban kijövök velük mint a szüleimmel.Nem kezelnek 20ad rangúként.
Egyenlő partnerek vagyunk de én tisztelem-szeretem Őket ,azért amilyenek nem ezért mert rokonsági fokuk vagy koruk okán.
Vannak beszólások-pici gyerekünk van -gyermeknevelési 5letek vannak :) ,igyekszem humorral elütni.Ha valami bánt akkor azt elmondom a férjemnek,Ő reálisan látja a szitut és tudja hogy sem Őt sem a szüleit nem akarom bántani ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!