Milyen okokból szakítottatok a párotokkal? Hogyan?
ma 12:45
Remélem valamelyiktől összeszedtél valami fincsi meglepőt!
Én a helyében leöntöttelek volna egy doboz hypóval,aztán kilökni az ajtón.... :)
Nekem egy 12 éves házasságom ment rá a munkámból adódóan.
Hiába volt lakás,autó,pénz,még a szeretet is megvolt,a családtól sokat voltam távol és ez volt az ok:-Olyan dolgokról maradtam le a gyermekekkel kapcsolatosan,amit egy apának meg kellene érnie.
1 hosszabb kapcsolatom volt a férjem előtt. a többi említésre se méltó.
eleinte boldog voltam fellángolás....(akkor azt hittem szerelem), majd összefutottam az exemmel, és volt 2-3 csókváltás köztünk. aztán ezt bevallottam a páromnak. kiakadt, kiabált, sírt, megbocsátott. később úgy éreztem a távolság köztünk túl nagy. szakítottam. pár hét után kibékültünk. akkor megkérte a kezemet. igent mondtam. ezek után elkezdett féltékenykedni, birtokolni akart. el akart tiltani a barátaimtól hogy ne találkozzak velük, de ő azért eljárt haverozni. érettségi előtt megint szakítottunk mert ebből lett elegem. érettségi után kibékültünk. nemsokkal később egy bulis este után bevallotta hogy egyéjszakás kalandja volt egy másik lánnyal. én akkor szakítottam. megmondtam hogy nem akarok vele lenni többet. erre megpofozott. kb reflexből visszaadtam neki. meglepődött, sírva, térdre borult úgy kért bocsánatot, de nem érdekelt többé.
szerencsére azóta már férjhez mentem és boldogok vagyunk. 4 és fél hónap múlva leszünk 3 éve együtt:)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!