Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig voltatok együtt az első párotokkal, és miért szakítottatok?
én akkor 16 voltam Ő 18, kb 4 hónapig voltunk együtt...első szerelem volt és első együttlét is vele volt...de aztán külső okok miatt kényszer megegyezés alapján szakítottunk...vissza gondolva szép volt az a 4 hónap...de így ennyi idős fejjel örülök hogy nem lett folytatása...
N22
18 voltam 2 hetes megszakítással voltunk együtt 1,5 évet. Nagyon féltékeny volt, mind a kétszer ezért szakítottunk, először én, aztán addig könyörgött, hogy kibékültünk. De a féltékenysége csak fokozódott, holott ő kezdett ki más lányokkal, ha vele voltam nem köszönhettem fiú osztálytársaimnak, ismerőseimnek szó szerint elrángatott onnan, egyszer még unokaöcsémtől is, wc-re nem mehettek ki egyedül, diszkóba sosem jártam csak házi bulikba, de nem csak ott kísért el, hanem saját házon belül is, lány vagyok, de azért wc-re egyedül szeretek járni :D Egyik házi buli alkalmával szakított velem, mert leültem picit gondoltam alszok, elég punnyadt a hangulat, ő meg utánam jött, hogy mi a baj, mondtam neki, hogy semmi, erre kérdezte, hogy hagyjalak békén, mondtam, hogy igen egy picit, amíg pihenek, erre ő jó akkor vége, részeg volt, az igaz, utána meg mindenkinek úgy adta elő, hogy én hagytam el, persze kb 10 ember hallotta a párbeszédet köztünk. Nagyon sokáig járt utánam, hogy béküljünk ki, de hogy őszinte legyek, csak szenvedés volt a kapcsolat, úgyhogy megkönnyebbülés volt a szakítás. Szakításunk után beiratkozott abba az iskolába, ahová én és a folyóson zaklatott, rángatott össze vissza, hogy valljam be, hogy még szeretem, hiába mondtam neki, hogy nem, mindig azt mondta, hogy de ő tudja, hogy a lelkem mélyén szeretem, volt, hogy osztálytársam állította le, hogy ne cincáljon és a vége az lett, hogy az osztályfőnököm megkérte, hogy ne üldözzön, fejezze be. Lennének még durva sztoriaim vele, de nem untatlak már, mert így is regény lett.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!