Anyukám nem örül neki h haza megyek? Így félek hazaköltözni.
Októberben költöztem el otthonról 270km-rel arrébb munja miatt. Anyukämnak akkor sem tetszett a dolog h mért nem otthon keresek mäsikat,de én el akartam jönni otthonról h kicsit függetlenedjek. Na meg a párommal igy összetudtunk költőzni. Anyának azért sem tetszett akkor h el megyek mert így egyedül maradt a hitellel,számläkkal. Mert igaz h vsn egy nővérem aki gyrsrn van még és velünk laknak a gyerekkel,de nem dolgozik ő.
Most elküldtek minket a melohelyről,így amig van pénzünk rá hazamegyünk. Mondtam anyänak mi van,kérdeztem örül e,de tök ginyosan mondta h örül. Zavarja h munkanélküli leszek és neki kell eltartania majd... Így nagyon sz.ar érzés h haza kell mennem.
jóvá lehet ezt tenni?
A chat stúdióba web camerán keresztül kellett volna mutogatni izgatni magam... Nekem ehez nincs gyomrom...
És szinte az összes ilyen jellegű,volt ahol már teloba megmondták,de volt ahol az interjún...
Ha haza megyek,nem tudok mibőlég visszajönni... Meg mi is voltunk benn az itteni munkanélkülibe ők is mondták amit most te irtá,de ahoz meg a tulajok engedélye kell h a tartozkodási helyemet elintézzem.
Nem engedik meg h ideiglenesen bejelentkezzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!