Ti megsértődtetek volna a párom helyében ezen a mondatomon? Csak elmondtam, hogy vélekedek.
Nem régóta járunk, arról beszélgettünk, hogy a volt barátnője nagyon féltékeny volt, ami egyrészt nyomasztotta, de azért kell egy csipet féltékenység, hogy érezze a másik, hogy szereti.
Ezzel én nem értek egyet. Valami olyasmit mondtam, hogy én soha nem féltékenykedtem, úgy vagyok vele, ha valaki menni akar menjen, úgyis megy ha a nyakán lihegek. Azért vagyok valakivel mert bízok benne, és elhiszem, hogy tisztel annyira nem csal meg, ha nem jó neki a kapcsolatunk szól, megoldjuk, vagy ha nem megoldható szakít mielőtt valakivel összefekszik. Ha nem teszi akkor teljesen mindegy, akassza fel magát, ilyenért nem kár.
Hozzáteszem csaltak már meg egyszer, de egyrészt éreztem, másrészt meg sem lepődtem, mert nem volt egy életre szóló kapcsolat.
Mióta ezt "megbeszéltük" fura, ha kérdezem, azt mondja semmi baja, nem ez a baja.
Nem vagyunk már annyira fiatalok, 30 évesek.
Mondtam valami megsértődni valót?
Köszönöm a válaszokat
19es
Neked külön írnék, mert félreértettél. Amikor azt írtam, hogy ha menni akar menjen, nem arra értettem, hogy nem kell tenni egy kapcsolatért, nem viselne meg egy szakítás. Hanem úgy hogy ha "menni akar" fontosabb neki egy éjszaka egy ismeretlen lánnyal mint én, ennyiért felrúg mindent, akkor nem tudok mit tenni. Félreismertem. Attól még ez is bánthat nagyon, de ő döntött. Akkor is félrelép ha megadok neki minden szabadságot, akkor is ha félóránként hívogatom. Szóval ha menni akar megy :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!