Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megér ez egy újabb veszekedést...

Megér ez egy újabb veszekedést ha hazaér?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élünk, csak 60 km, de így is csak hétvégente tudunk találkozni. Értelemszerűen most épp nem vagyunk együtt.

Tudom sokszor gyerekes dolog a Facebook, de a távolságból kifolyólag nekünk a telefonon kívül ez is fontos kapcsolattartó dolog.

Néha írunk egymás üzenőfalára egy szívecskét, vagy linkelünk egymásnak valami kis szerelmeset, mert mi sajnos nem tudjuk minden nap puszival kifejezni a szeretetünket egymás iránt.

Ma reggel is írt egy szívecskét az üzenőfalamra. Én belájkoltam és én is írtam oda kommentbe neki egyet. Aztán belájkolta az exbarátnője is, majd kb 10 másodperc múlva visszavonta, azt hitte nem vagyok fent és nem látom. Vagy nem tudom. De ez nem az első, egy csomószor lájkolgatja a szerelmes bejegyzéseinket meg van amikor oda is ír valamit. És engem ez baromira zavar. Már egy csomószor összevesztünk emiatt a barátommal. Olyankor mindig mondja, hogy oké nekem van igazam, mert neki is rosszul esne, ha az én exbarátom csinálná. Néha a csaj fel is hívja telefonon beszélgetni, de mindig hétvégén, amikor tudja nagyon jól, hogy olyankor együtt vagyunk és nem tudunk máskor együtt lenni. De a barátom nem tesz semmit, az még eszébe sem jutott hogy esetleg törölje le a csajt, mert nem túl jó a kapcsolatunknak állandóan veszekedni miatta.

Elegem van. A csaj is nem tudom mit gondol, neki hogy esne, ha a barátja exei állandóan odaböfögnének a szerelmetes bejegyzéseik alá meg akkor hívogatnák amikor együtt vannak.

Kiboruljak ezen megint, ha hazaér ma a munkából? Vagy tojjam le a dolgot? Pitiáner kis dolognak tűnhet nektek de bennem akkora a feszkó ezek miatt.

22 évesek vagyunk

2013. jan. 8. 10:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem a barátod tehet róla, ha az exe továbbra is keresi. A lány az, aki erőszakos. Ne tedd tönkre a kapcsolatotokat pitiáner dolgokkal, túlzottan elveszel a részletekben (egy okos ember egyszer azt mondta nekem, hogy az ilyen apróságok teszik tönkre a kapcsolatot, nem az igazi problémák, mert azokat az ember leül és megbeszéli).
2013. jan. 8. 10:53
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

egyrészt: 22 évesen nem ott kéne tartani, h szívecskéket írogatunk a másik üzenőfalára.

sztem a párod nagyon jól tudja, h mennyire szereted, ha egy olyan dolgot linkelsz, amiről csak ti ketten tudjátok, h valami fontosat jelent, akkor nem ugrik rá a kis mindenlébenkanál execske.

a másik, h gyerekes dolog ezen bosszantani magad. a kislány nagyon jól tudja, h ugrasz, ezért ugrat.

ha valaki ilyet csinálna a párommal, legyen ex, vagy csak egy lány, aki pályázik rá, akkor gúnyosan odaböknék neki valamit, mi több, húznám az agyát, hátha észreveszi magát.

ha veszekszel vele, az olyan mintha a másnak szánt mérget te magad ennéd meg.

max annyit kérhetsz a párodtól, hogy ha a csaj hívja mikor együtt vagytok, akkor nyomja ki, és hívja fel, amíg te mást csinálsz, vagy a hét másik napján, mikor egyedül vagytok.

ha inkább a pozitív dolgokra koncentrálnál a negatívak helyett, akkor te is jobban éreznéd magad, és a kapcsolat is jobb irányba menne.

de te tudod, felőlem veszekedhetsz vele.

2013. jan. 8. 10:53
 23/33 anonim ***** válasza:

Bocs, de a párodnak semmi köze ahhoz, amit az exe csinál, kivétel, ha adja a lovat alája, vagy nem mondja meg kerek perec, hogy kész passz, fejezze be.

Ez a "nem akarja megbántani" dolog ismerős. 18 évesek voltunk a párommal, amikor az ex nem akart lekopni, mindenféle szerelmes és egyéb verseket irogatott (akkor még nem nagyon volt facebook) sms-ben. Mikor felhoztam a páromnak, hogy már elég legyen, ő is azt mondta h nem akarja megbántani, régi barátok...

No egyik alkalommal a csaj elvetette a súlykot, odaírta, hogy "mindennél jobban szeretlek, köszönöm, hogy vagy nekem"- miközben mi már fél éve együtt voltunk...

Ekkor mondtam meg a páromnak, hogy válasszon de sűrgősen, ha nem akarja megbántani a kiscsajt, akkor én lelépek, már elegem volt. Na akkor végleg lekopott a csaj...

Mi meg már 6 éve együtt vagyunk.

Másrészt meg jegyezd meg tákapcsolat idején se facebook, se messenger, mert mindenféle jónak elrontói ezek az eszközök :D (mi rendszeresen összevesztünk ezeken, fél év alatt ki is küszöböltük ezek használatát...) 3 évig éltünk távkapcsolatban...

22-L

2013. jan. 8. 11:09
 24/33 A kérdező kommentje:

22 L, köszi a választ, épp ez a baj, hogy nem mondja meg neki, hogy kész passz fejezze be.

de ha megmondanám a barátomnak, hogy mondja meg ezt a csajnak, itt még akkoris engem hülyéznének le :D

amúgy ti hogyan kommunikáltatok akkor? mindig telefonon?

2013. jan. 8. 11:11
 25/33 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod meg te a csajnak? Annyi megoldás van, de te kitaláltál egyet és görcsösen ragaszkodsz hozzá, amitől csak neked rossz mint látható.
2013. jan. 8. 12:00
 26/33 anonim ***** válasza:

Telefonon beszéltünk, igen.

Mondjuk mi akkoriban már rég túl voltunk ezen az ex histórián. Én nem vagyok féltékeny típus, csak már idegesített, hogy a csaj játsza a szépet előtte, közben meg a háta mögött mocskoskodik...

Amúgy igaza van az egyik válaszadónak. Ha nem Téged szeretne, nem Neked küldené a szívecskéket...

2013. jan. 8. 12:14
 27/33 anonim ***** válasza:
JÉZUSOM
2013. jan. 8. 12:24
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok, 13, hogy fb-n kell a nagyvilág szeme előtt verni magatokat, hogy "szerelmesek" vagytok? Senki nem kíváncsi ám rá. Az smst, telefont, chatet, skype-ot, msnt is feltalálták már, nem kötelező mindenki szeme láttára nyáladzani.

Az exhez való hozzáállásod és féltékenységed meg valóban csak annyit mutat, hogy nem vagy biztos a kapcsolatotokban. Gyerekesek vagytok mindannyian, de nagyon.

2013. jan. 8. 12:26
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem az lesz a történet vége, hogy ő is szivecskét írt, nem pedig az, hogy lájkolta. Amúgy velem előfordult már, hogy érintőképernyős telefonról csak le akartam menni az üzenőfalon, de valahogy megnyomódott a like, és ha olyan dolog volt, amit amúgy nem lájkolnék, akkor visszavontam.

Mondjuk azt mondod, ez rendszeres... úgy lehetne ezt megszüntetni, ha nem írnátok egymás falára. A telefont meg egyikőtök se vegye fel hétvégén, ha épp együtt vagytok, és ez nektek fontos. Én is féltékeny típus vagyok, de sztem ezen nem akadnék ki, hogy lájkol, és a telefonon sem, ha előtted beszél. Sokkal rosszabb lenne, ha direkt akkor hívná, mikor nem vagy ott, és ki tudja miről beszélgetnének, így viszont mindent hallasz....

2013. jan. 8. 12:33
 30/33 anonim ***** válasza:

Hisztis vagy, és gyerekes.

Szard már le!!! Röhögj rajta, hogy ilyen kis szánalmas.

Én jóban vagyok az egyik exemmel, pont valamelyik nap volt nálunk, együtt csinálták a kocsiját a férjemmel. Utána meg segített szobát festeni.

Mi nem féltékenykedünk a másikra. Semmi értelme nem lenne. Neked jobb veszekedni, mint békességben élni? Ugye nem?

2013. jan. 8. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!