Megér ez egy újabb veszekedést ha hazaér?
Távkapcsolatban élünk, csak 60 km, de így is csak hétvégente tudunk találkozni. Értelemszerűen most épp nem vagyunk együtt.
Tudom sokszor gyerekes dolog a Facebook, de a távolságból kifolyólag nekünk a telefonon kívül ez is fontos kapcsolattartó dolog.
Néha írunk egymás üzenőfalára egy szívecskét, vagy linkelünk egymásnak valami kis szerelmeset, mert mi sajnos nem tudjuk minden nap puszival kifejezni a szeretetünket egymás iránt.
Ma reggel is írt egy szívecskét az üzenőfalamra. Én belájkoltam és én is írtam oda kommentbe neki egyet. Aztán belájkolta az exbarátnője is, majd kb 10 másodperc múlva visszavonta, azt hitte nem vagyok fent és nem látom. Vagy nem tudom. De ez nem az első, egy csomószor lájkolgatja a szerelmes bejegyzéseinket meg van amikor oda is ír valamit. És engem ez baromira zavar. Már egy csomószor összevesztünk emiatt a barátommal. Olyankor mindig mondja, hogy oké nekem van igazam, mert neki is rosszul esne, ha az én exbarátom csinálná. Néha a csaj fel is hívja telefonon beszélgetni, de mindig hétvégén, amikor tudja nagyon jól, hogy olyankor együtt vagyunk és nem tudunk máskor együtt lenni. De a barátom nem tesz semmit, az még eszébe sem jutott hogy esetleg törölje le a csajt, mert nem túl jó a kapcsolatunknak állandóan veszekedni miatta.
Elegem van. A csaj is nem tudom mit gondol, neki hogy esne, ha a barátja exei állandóan odaböfögnének a szerelmetes bejegyzéseik alá meg akkor hívogatnák amikor együtt vannak.
Kiboruljak ezen megint, ha hazaér ma a munkából? Vagy tojjam le a dolgot? Pitiáner kis dolognak tűnhet nektek de bennem akkora a feszkó ezek miatt.
22 évesek vagyunk
de láthatja más, ha az utcán együtt sétáltok és adtok egymásnak egy puszit azt is látja más.
de az exnek miért kell beleszólni??
Azért, mert tudja, hogy te emiatt balhézol! Így akarja tönkretenni a kapcsolatotokat, az írásod alapján elég sikerrel. Gyerekes dolog ilyesmivel tönkre tenni az együtt töltött időtöket.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!