Milyen indokokkal kérdezhetem meg valakinek a lakcímét, ami hihető?
Igen, 51 éves. Állítólag egy szupermarketben találkoztak először, elkezdtek beszélgetni és ez lett belőle. Úgy nagyjából másfél hónapja tart ez a nemmegyekiskolába dolog..
Szerintetek lehet kapni olyan nyomkövetőt, amit egyszerűen egy mozdulattal rátapasztok vagy rányomok a kocsija lökhárítójára vagy a kocsi alá ahol nem veszi észre ?
Szerintem próbálj meg a férfival beszélni, mondja ő a lányodnak hogy ne lógjon miatta a suliból inkább találkozzanak este... hamár felnőtt férfi, csak több esze van, mint a kamasz lánynak. Szerintem könnyebben szótértesz vele, főleg ha nem ellenzed a kapcsolatot. Aztán legfeljebb rá fog haragudni a lányod, hogy azt mondja ő is amit te (hogy nem szabad lógni).
A botrány szerintem nem segítene, nem jó ötlet. Az is lehet, hogy pont az a célja hogy felhívja magára a figyelmet, aztán ordíthat az anyjára mindenki előtt, hogy "utállak".. nem ritka tinédzser-magatartás.
Nos, mi a helyzet ?
Jár már suliba lány ?
Együtt vannak még ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!