Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen indokokkal kérdezhetem...

Milyen indokokkal kérdezhetem meg valakinek a lakcímét, ami hihető?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is rosszra gondolna..A kamaszlányom, aki még csak 17 éves mostanában rendszeresen lóg az iskolából és a tegnapi balhé után (miután kiderült) a fejemhez vágta, hogy a 34 évvel idősebb 'barátjához' járkál és soha nem fogom megakadályozni ebben. Ez eléggé kiborított, de azt hiszem ha egyszercsak beállítok hozzájuk és hazarángatom a gyereket, akkor megjön az esze. És különben is tudni akarom hova járkál a gyerekem. De csak a fickó nevét tudom és hogy hol dolgozik. Követni nem akarom mert nem vagyok én magánnyomozó. Milyen ürüggyel kérdezhetném meg a lakcímét? Akár a közvéleménykutató szerepet is bevállalnám ha nagyon muszáj.
2013. jan. 7. 18:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Frankón 51éves f@szival jár? Ez hihetetlen! És hol ismerte meg? Egyébként szerintem kövesd.
2013. jan. 7. 19:42
 22/28 A kérdező kommentje:

Igen, 51 éves. Állítólag egy szupermarketben találkoztak először, elkezdtek beszélgetni és ez lett belőle. Úgy nagyjából másfél hónapja tart ez a nemmegyekiskolába dolog..

Szerintetek lehet kapni olyan nyomkövetőt, amit egyszerűen egy mozdulattal rátapasztok vagy rányomok a kocsija lökhárítójára vagy a kocsi alá ahol nem veszi észre ?

2013. jan. 7. 19:46
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg az iskola jelezni fogja nemsokára, hogy nem muszáj odajárni, ha nem megy be, teli lesz igazolatlannal és vizsgázhat év végén ha így folytatja. Én követném a lányomat vagy megbíznék valakit vele.
2013. jan. 7. 19:52
 24/28 anonim válasza:
76%
Én azt mondom elég ha beírod ide a fickó számát, meg amit még tudsz róla és valaki(persze nem én ;) )majd elbeszélget vele. Nem kell róla tudnia a lányodnak sem , a rendőröknek sem. Viszont többet nem akarja majd a kislányt.
2013. jan. 7. 20:28
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbálj meg a férfival beszélni, mondja ő a lányodnak hogy ne lógjon miatta a suliból inkább találkozzanak este... hamár felnőtt férfi, csak több esze van, mint a kamasz lánynak. Szerintem könnyebben szótértesz vele, főleg ha nem ellenzed a kapcsolatot. Aztán legfeljebb rá fog haragudni a lányod, hogy azt mondja ő is amit te (hogy nem szabad lógni).

A botrány szerintem nem segítene, nem jó ötlet. Az is lehet, hogy pont az a célja hogy felhívja magára a figyelmet, aztán ordíthat az anyjára mindenki előtt, hogy "utállak".. nem ritka tinédzser-magatartás.

2013. jan. 7. 21:02
 26/28 Kistál_és_a_torz válasza:

Nos, mi a helyzet ?

Jár már suliba lány ?

Együtt vannak még ?

2015. jan. 17. 01:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok..?
2022. máj. 25. 04:12
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett végül?

2022. máj. 30. 03:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!