Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen indokokkal kérdezhetem...

Milyen indokokkal kérdezhetem meg valakinek a lakcímét, ami hihető?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is rosszra gondolna..A kamaszlányom, aki még csak 17 éves mostanában rendszeresen lóg az iskolából és a tegnapi balhé után (miután kiderült) a fejemhez vágta, hogy a 34 évvel idősebb 'barátjához' járkál és soha nem fogom megakadályozni ebben. Ez eléggé kiborított, de azt hiszem ha egyszercsak beállítok hozzájuk és hazarángatom a gyereket, akkor megjön az esze. És különben is tudni akarom hova járkál a gyerekem. De csak a fickó nevét tudom és hogy hol dolgozik. Követni nem akarom mert nem vagyok én magánnyomozó. Milyen ürüggyel kérdezhetném meg a lakcímét? Akár a közvéleménykutató szerepet is bevállalnám ha nagyon muszáj.
2013. jan. 7. 18:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
hívhatod utcai telefonról is
2013. jan. 7. 18:36
 12/28 A kérdező kommentje:
Mármint a száma az megvan, de a telefonkönyvben nincs benne szóval nincs meg a cím.
2013. jan. 7. 18:37
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
GPS jeladót raksz a lányod táskájába. Nem nagy összeg beszerezni egyet.
2013. jan. 7. 18:38
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
neten beírod a nevét keresőbe,akkor nem dob ki semmit?amúgy ismered az illetőt?mit eszik rajta a lányod,mivel szedte fel?
2013. jan. 7. 18:43
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
A jeladó tényleg nem egy rossz ötlet. Vagy esetleg az, hogy te magad követed (akár más kocsijával), már ha munkából ki tudsz venni egy szabadnapot.
2013. jan. 7. 18:46
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
mi hasonló helyzetben vagyunk,csak a húgom van megbolodnulva egy 52 évesért,nem a lányom,ha gondolod,küldj privátot
2013. jan. 7. 18:57
 17/28 anonim ***** válasza:
93%

Már nem haragudj, neked csak az a fontos, hogy az sikolából ne hiányozzon?!?! KÜlönben meg lehet a 17!!! éves lányod az 51!!! éves barátjánál!?!?!?

Azt hittem, a lányodat félted, de ebböl úgy látszik, csak az a bajod, ha valaki megszól, mert a gyerek lóg az iskolából!!!!!

2013. jan. 7. 18:57
 18/28 A kérdező kommentje:
Persze, hogy féltem, de nem tilthatom meg neki, hogy ne legyen vele, mert annál inkább vele akar majd lenni.
2013. jan. 7. 19:21
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
ha egy másik 17 évesről lenne szó, akkor egyetértenék azzal, hogy ne tiltsd, de a pasi 51??? éves? Igenis tiltanám, ha ennyire rossz hatással van rá. És milyen 51 éves az a pasi, akinek tetszik a 17 éves? Beteg az az ember? Ha a lányod 20 felett lenne, akkor egye fene, de így? És szerinted a lányod hazamegy veled? Végig rángatod az utcán? Közelharc lesz vagy mi?
2013. jan. 7. 19:35
 20/28 A kérdező kommentje:
Bizony ám. Ha ne jön magától majd jól megrángatom. Hidd el, eléggé fel leszek húzva. Neki meg hihetetlen kínos lesz.
2013. jan. 7. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!