Bajban vagyok! Mit tehetnék gyorsan?
Becsaptak,és most bajban vagyok!
Úgy döntöttem,hogy megpróbálok külföldön munkát keresni magamnak,mert otthon egyre nehezebb lett az élet.
Kijöttem Angliába(Wiltshire megye)egy ügynökségen keresztül,ahol szállodai munkát ígértek.Ebből is tudni lehet,hogy csak alap angol nyelvtudásom van.Egy ideig takarítottam,majd jött a hideg zuhany,hogy köszönik a munkát,de sokunktól meg kell válniuk mert nincs több meló,vagyis több embert vettek fel mint amennyien vagyunk,és így egyértelmű volt,hogy minket küldenek el akik nemrég jöttünk.Páran úgy gondoltuk,hogy amíg van pénzünk maradunk,és keresünk munkát,de sehová nem vesznek fel minket( nyelvtudás hiánya miatt),és most itt állok egy idegen országban,és annyi pénzem sem maradt,hogy repülőjegyet vegyek.(kölcsönadtam a jegy árát,bízva abban,hogy vissza adják,de avval is leléptek)Nagyon padlón vagyok,fogalmam sincs mit tehetnék!Sajnos otthon barátaim nincsenek(aki van az meg most nem tud segíteni,mert ő neki is anyagi problémái vannak,és nem is várhatom el,hogy segítsen)Anyám alkoholista így tőle aztán végképp semmit nem tudok kérni,apám meg nem foglalkozik velem,azt se tudom él-e egyáltalán..Valami tanácsot,hogy mit csináljak,hisz hamarosan egy idegen országban az utcára kerülök...
Én csak most olvastam el az egészet,hát nagyon meghatott hogy vannak még ilyen emberek,szerencsés vagy hogy segítettek,minden tiszteletem "A"-nak!
Ha nem titok kedves kérdező el árulod a korod?
Sok szerencsét kívánok a továbbiakban neked!
Szia!
Rendes tőled, hogy megírtad a folytatást! Én is most olvastam, egy igazi szép történet kerekedett belőle. Megnyugtató, hogy mégsem olyan rossz ez a világ!
Tejóég, ez olyan, mint egy film... egy hepi enddel végződő film:)
Gratulálok neked, további sok sikert az életben!
"A" pedig egy csodálatos ember lehet, irigyellek, hogy ismerheted!
Figy ha a követség nem segít abban hogy hazajuss akkor se várd meg amíg elfogy az utolsó petákod is és az éhségtől elájulsz az utcán!!
Kövess el vmi buncselekményt!! Komolyan!!
Bassz be egy kirakatot aztán várd meg a zsarukat!!
Ahhoz ugyis haza kell hozzanak, mert az itthoni rendőrség intézi mivel nincs állampolgárságod!!!
Én ezt tenném vagy bolti lopás..
Kitiltani emiatt nem fognak angliából de ha mégis akkor is mindegy mert egy kamuország!!
Esetleg elmehetnél a vöröskereszthez hátha ott tudnak valamit intézni, de legalább addig is enni adnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!